2777
2789
برا سوالتم اگر مشکل ژنتیک ندارید تو خانواده مشکل نیست ولی اگر خدای نکرده دارید باید برید مشاور ژنتیک ...

نه عزیزم خدارو هزار بارشکر تو فامیلامون نداریم...شاید تو فامیل همسرم باشه😢مثلا پسرعموش😢میشه برام دعا کنین😭

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش می کنم.امید وارم از دستم ناراحت نشده باشی

نه عزیزم این چ حرفیه...ممنون ک گفتی محبت کردی گلم

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
استارتر جان ببخشید....سلام دوستان میشه ب سوال من جواب بدین من وهمسرم عاشق بچه ایم ....ولی من خیلی می ...

من و شوهرم دختر عمه وپسر دایی و دختر دایی پسر عمه هم هستیم الانم ی دختر سالم داریم مادر شوهرم عممه پدر شوهرم داییم

نه عزیزم خدارو هزار بارشکر تو فامیلامون نداریم...شاید تو فامیل همسرم باشه😢مثلا پسرعموش😢میشه برام د ...

حتما عزیزم

خدایا میدونم خیلی زود زود نی نی نازمو میدی بهم ممنون ازت خداجون
من و شوهرم دختر عمه وپسر دایی و دختر دایی پسر عمه هم هستیم الانم ی دختر سالم داریم مادر شوهرم عممه پ ...

خدااااروشکرررر عزیزم خدا نگهدارتون باشه😍❤️❤️❤️❤️برا منم دعا کن😔