2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پیدرولاکس خوردنیهبقیش مالیدنیبله هر روزنمیدونم تا کی باید ادامه بدم باید دکتر برم دوباره

منم اکثر وقتها درگیرم ولی جرات ندارم دارو بخورم..چون روده ها عادت میکنه ..البته من بعد زایمان دچار شدم و بعدها بدتر شد ...لواشک ..برگه هلو زردآلو همراه اب گرم بخور ..روغنزیتون ..کیوی نارنگی ..سوپ هفتگی سه بار بخور

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

منم اکثر وقتها درگیرم ولی جرات ندارم دارو بخورم..چون روده ها عادت میکنه ..البته من بعد زایمان دچار ...

من مجبور شدم دارو بخورم

خونریزی داشتم

مدفوع خشک و سفت مثل پشکل یبوست شدید حتی با وجود خوردن اب

بعد زده بود بیرون و داشت عفونت میکرد

رفتم دکتر پودر پیدرولاکس داد ک با ۴ لیوان اب قاطی میکنم میخورم در طول روز بهش اتفاقا گفتم دکتر اشکال نداره اینو ادامه بدم؟ اخه شنیدم روده عادت میکنه خوب نیس! گفت هر چی هست بهتر از وضعی هست ک توشی!🫠 شبا هم شیاف میزارم و پماد انتی همورویید هم میزنم!

پماد اِن اِن هم داد ولی روش زده فقط استعمال خارجی در حد دوبار ازش زدم

قرص نعنایی باریج برای تقویت معده داد و شربت لاکتولوز

الانم حس میکنم یکم بهتره ولی مقعدمو باز میکنم هنوز اون زائده گوشتی رو حس میکنم!

در طول روزم کلی اب میخوردم فایده نداشت مجبوری دکتر رفتم

اتفاقا گف کیوی اصلا نخور😂

شرمنده عزیزم دیشب خواستم جواب بدم سایت بسته شد ...ببخشید شما دکتر چی رفتی ؟ کیوی یکی از میوه های خیلی خیلی موثر تو یبوسته .. ..فقط کافیه امتحان کنی ..در ضمن تاپیکای قبلت همش و خوندم ..دکتری که رفتی واقعا نمیدونم چطور این حرفها رو به شما زده و اینقد راحت گفته هم پودر هم شیاف و هم پماد بزن و اینکه گفته بهتر از اینه که یبوست بشی پس بخور 😐میدونی چه بلایی به سر دستگاه گوارشت میاد ..وضع مالیتم احتمالا خوبه چون پودر پیدرولاکسم فک کنم ارزون نیست ،شما نمیخوای بری مسافرتی جایی...میخوای یه پلاستیک دارو اینور اونور ببری ...یا نمیخوای فردا ازدواج کنی و باردار بشی ،..من خودم همورویید دارم ۲۰ سال گذشته هنوز که هنوز این پودر پیدرولاکس و نخوردم یبوستمم یوقتا اتفاقا شدید بوده ..معاینه حضوری جای جراح رفتم شاید باورت نشه ولی هیچ دارویی برام ننوشت ...چون من شکر خدا درد و خونریزی نداشتم واسه زایمانم رفتم نامه بده که نداد😁😂اونم زایمان طبیعی...شما به هیچ عنوان نباید هر شب پماد بزنی ..ناحیه مقعد بمرور بشدت حساس و نازک میشه و خودش دلیل عفوتت و مسائل دیگه و حتی بوجود اومدن فیستول و فیشر میشه که بشدت و چند برایر درد ناک تر از همورویید ،کافیه تو همین نی نی سایت یه سرچ بزنی ببینی چه درد وحشتناکی داره حتی کسانی که جراحی کردن ..یه نخ به مقعد وصله که هر روز باید بکشنش تا خونابه دفع بشه ....در ضمن شما آزمایش خون هم دادی این مدت ؟ یا سون وشکم برای یبوستت؟ دکترای متخصص جراحی و گوارش و داخلی ..واسه یبوست اول دارو میدن اگه بهتر نشدی آزمایش ...سونو شکم ..و بعد در مرحله ی آخر آندوسکوپی و کلونوسکوپی ...اول باید دلیل یبوستت بفهمی و بعد طبق اون داروی پیدرولاکس بخوری ...اینا رو انجام دادی ؟دکتر چی رفتی ؟ متخصص چی ؟

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

من مجبور شدم دارو بخورمخونریزی داشتممدفوع خشک و سفت مثل پشکل یبوست شدید حتی با وجود خوردن اببعد زده ...

عزیزم منم دقیقا دفعم همین حالت بود اولش..اتفاقا یبارم شیاف پیزاکودیل زدم که دفع بشه چون هر چی زور زدم مدفوع عین سنگ جلو مقعد و گرفته بود ، چه غلطی کردم چون هم ورم کرد مقعدم هم خونریزی ..منی که سالهاست مشکلی نداشتم ...بعد دیدم بدتر شد ..خودم شروع کردم به آب خوردن زیاد و کیوی برگه زردآلو ....

شرمنده عزیزم دیشب خواستم جواب بدم سایت بسته شد ...ببخشید شما دکتر چی رفتی ؟ کیوی یکی از میوه های خیل ...

عزیزم جراح عمومی هست

گف داروهات نصفه نیمه شد بیا

تو این چند روز دوباره باید برم پیشش

نه سونو اینا انجام نداد ک علت رو بفهمه

عکس بهش نشون دادم!

نمیدونم واقعا هر از گاهی درد هم دارم تو مقعد

خستم بخدا

خب اگر دارو نخورم ک بدتر میشم

میگم که من کلی اب هم میخوردم تاثیری روی نرم کردن مدفوع نداشت موقع دفع عذاب میکشیدم میسوخت و درد میگرف🥸خونریزی هم ک داشتم ترسیدم

مجبورم برم! فک کن تو دو روز عفونت کرده بود!

من مشکل هورمونی هم دارم! نمیدونم شاید بخاطر همینه

2825
2823
2791
2779
2792