2777
2789

من تو چ مرحله ای

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑 دردناکه من ولی آسیکلویر نوشت دکتر برام همون بار اول خوب شد. کرم موبر استفاده کردم گرفتارش شدم. خی ...

واقعا؟اتفاقامنم چندروزپیش پودرموبراستفاده کردم شایدازاون بوده

💕تیکرتولدیکسالگی پسرمه💕

استخر دست شویی عمومی دریا دیگ نباید بری

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
😑 دردناکه من ولی آسیکلویر نوشت دکتر برام همون بار اول خوب شد. کرم موبر استفاده کردم گرفتارش شدم. خی ...

توبرای اونجا کرم موبراستفاده کردی؟؟؟

والامن برای اونجاازژیلت استفاده میکنم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

من چندروزه سوزش داشتم امروزدیدم چندتازخم کوچیک شده من چهارماه قبلم گرفته بودم این راسته که هرکی یبارگرفت تااخرعمرمدام دچارش میشه؟

💕تیکرتولدیکسالگی پسرمه💕
توبرای اونجا کرم موبراستفاده کردی؟؟؟ والامن برای اونجاازژیلت استفاده میکنم

آره استفاده کرم اولین بارم بود والا گفتن خوبه منم گفتم خب ایشالا ک خوبه دیگ خواهر بلایی سرم اومد ک ایشالا سر دشمنمم نیاد😂

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....

خیلی مراقب کن ک ب بقیه جاهای بدنت سرایت نکنه استرس تشدیدش میکنه بعد اینکه خوب شدی همه لباس زیراتو بنداز دور من خیلی درد کشیدم همزمان پریودم شده بودم فقط جیغ و داد میکردم از دردو سوزش

من چندروزه سوزش داشتم امروزدیدم چندتازخم کوچیک شده من چهارماه قبلم گرفته بودم این راسته که هرکی یبار ...

اره اگ دسشویی عمومی حموم استخر یا جای الوده قرار بگیری یا شوک عصبی بهت وارد شه دوباره میریزه بیرون

آره استفاده کرم اولین بارم بود والا گفتن خوبه منم گفتم خب ایشالا ک خوبه دیگ خواهر بلایی سرم اومد ک ا ...

اصلانبایدبرای اونجا از کرم موبراستفاده کنی

فقط بایدازژیلت استفاده کنی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
واقعا؟اتفاقامنم چندروزپیش پودرموبراستفاده کردم شایدازاون بوده

بخدا من اول بار بود ک از پودر موبر استفاده می کردم برای اون قسمت بعد از چند ساعت زخم و زیلی شد و درد ناک اول اهمیت ندادم روم نمی شدم ب کسی بگم گشاد گشاد گشاد راه می رفتم ک دیگ خودم پاشدم رفتم دکتر گفت خوب کردی زود اومدی تبخاله و بهش گفتم جریانو گفت از اون موبر دیگ استفاده نکن بهت نمیسازه پماد آسیکلوویر هم نوشت و همون روز مه زدم خوب شد.

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....