2821
2789
عنوان

اگه جای من بودین ناراحت میشدین

101 بازدید | 13 پست

یه مدت کوتاهیه من و پسرم تنها زندگی میکنیم شوهرم کارش یه شهر دیگس ، قبلا تا شوهرم بیاد به اصرار مامانم میرفتم خونشون چون خودش و داداشم تنهان بابام فوت شده ولی این سری دیگه از دست حرفا و رفتارای مامانم اومدم خونه خودم و حقیقتا خیییلی راحت ترم ، حالا حرف اصلی اینه که هفته پیش من باهاش سر یه مسئله ای که کاملا حق با منه بحثم شد از اون موقع تاحالا نه اون زنگ زده به من نه من زنگ زدم ، حق دارم ناراحت و دلخور باشم که با اینکه میدونن تنهام ولی هیچ سراغی ازم نگرفتن حتی زنگ نزد حال بچه مو بپرسه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین حرف های مادرا رو کلا باید هیچ حساب کنی،

مادرت رو نرنجون بزار هرچی میخواد بگه ، توام سکوت کن

اینجوری راحت تری

کار خودتم انجام بده

من هم خیلی بحث میکردم دیدم فقط حرف خودش رو قبول داره ، بخاطر اینکه آق والدین نشم دیگه کلا سکوت اختیار کردم هرچی دلش میخواد میگه منم تایید میکنم ، اما سر آخر کاری که میخوامو انجام میدم

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده
اگه صد درصد حق با تو بوده محلش نده ببین تا کی میخواد سراغتو نگیره

هزاردرصد حق با منه ، حق ارثمو کامل بهم نداد ، منم ناراحتم سر این قضیه چون حقمه ولی وقتی حرفشو میزنم منو میخوره و قورت میده

ببین حرف های مادرا رو کلا باید هیچ حساب کنی،مادرت رو نرنجون بزار هرچی میخواد بگه ، توام سکوت کناینجو ...

اگه سهم الارثتو بده به داداشت چی ؟ تو همه چی داداشتو اولویت بزاره ولی از تو توقعش بالا باشه که به دردش بخوری چی ؟

اگه سهم الارثتو بده به داداشت چی ؟ تو همه چی داداشتو اولویت بزاره ولی از تو توقعش بالا باشه که به در ...

اگر بجای من بودی چکار میکردی

من کل خونه ای رو که به اسمم بود حاضر شدم بزنم بنام مادرم تا دیگه نگه به اسمت خونه زدم

ول کن اصلا فکر کن هیچ ارثی در کار نبوده

در حدا احترام با مادرت رفت و آمد داشته باش، اما بگو که راضی نیستی

اگر بجای من بودی چکار میکردیمن کل خونه ای رو که به اسمم بود حاضر شدم بزنم بنام مادرم تا دیگه نگه به ...

این مامانا چشونه واقعا ؟ چقد خودخواه شدن ... مادرم مادرای قدیم

این مامانا چشونه واقعا ؟ چقد خودخواه شدن ... مادرم مادرای قدیم

اتفاقا قدیم ها بدتر بود

فقط پسرو بچه میدونستن

دیگه باید کنار بیایم، منم دو سه سالی هست دیگه سکوت کردم

حرف میزنم خودم عذاب میکشم ،

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779