2821
2789
عنوان

زهراامیرابراهیمی

879 بازدید | 12 پست

بچه ها جایزه جشنواره کن گرفته؟چی هست؟تو ایران که خیلی بازیگر معمولی بود فقط بااون فیلمی که اخرم معلوم نشد واقعا خودش بود یا نه مشهور شد حالا چجوری جایزه برده؟!

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

جایزه برده واقعا ؟

من فیلم معروفشو هیچ وقت ندیدم نمی خواستم ببینم 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه جشنواره‌ی دیگه

کن نبود

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.

معلوم نیست که واقعا خودش بوده یانه شاید بخاطر جو متشنجی که بخاطر حرفای پش سرش بوده رفته

به لطف الهی من تمام مراحل آزمون قضاوت رو با موفقیت پشت سر میزارم و یه دادیار موفق میشم

الان چک کردم

جشنواره نیس فرانسه برای فیلم مهریه و دموکراسی

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.

کن که هنوز جوایزش اعلام نشده

چکار ب مردم دارین کلا ب جایزه ش کارندارین میخواین بازم بحث فیلمه رو بازکنین!حتی باچشم خودتونم ببینید جایز نیست حرفشو بزنین.جایزه برده نوش جونش نبرده م انشاالله ببره.الان باز پشت سر بیچاره حرف حدیثا شروع میشه.بماچه.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
چکار ب مردم دارین کلا ب جایزه ش کارندارین میخواین بازم بحث فیلمه رو بازکنین!حتی باچشم خودتونم ببینید ...

تو که انقد راحت داری منو قضاوت میکنی من باهات کاری ندارم برو بیرون از تاپیکم

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز