2821
2789
عنوان

پیرو تاپیک کراش تو مطب دکتر

2810 بازدید | 42 پست

من فقط نظر خودمو طبق تجربه ی شخصیم میگم.نه قصد قضاوت اسی رو دارم و نه هیچی

تو اون تاپیک،همه اسی رو تشویق کردن که افرین و کار خوبی کردی که پیشقدم شدی واسه استارت ارتباط.

ولی من به شخصه نظرم اینه ک اینکار درست نیست،

همه میگن اسی خیلی عادی و حرفه ای پیش رفته اما با شناختی ک من از پسرا دارم،اونا هرررچیزی از سمت دخترا رو پای نخ دادن میزارن حتی مواقعی که شاید دختر اصلا نخ هم نده!

حالا شاید بگید که نخ دادن بد نیست وخوبم هست و باعث میشه پسر جسارت پیدا کنه و بیاد جلو،اما من به شخصه اصلا موافق نیستم...یه نگاه به پسرای الان بندازید،فکر نمیکنید همین رفتارای ما دخترا بوده که اینا رو انقدر پررو و پرنسس کرده و الان همیشه منتظرن دختر پیشقدم بشه و واسشون تلاش کنه؟!

درنهایت بنظرم هیچ پسری ارزش نداره حتی یه قدم واسش برداری،اگر کسی بخوادت،خودش میاد،نیومد هم یعنی یا خوشش نمیاد یا اونقدرا خوشش نمیاد.

این نظر من بود طبق ارتباطات اجتماعی و آشنایی کوتاه مدت که با پسرا داشتم

،شایدم پسرای بی لیاقت همیشه به پست من خوردن،اما به هرحال این نظر و دیدگاه من طبق تجربه های خودمه💞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به شدت و با تک تک کلمات و جملاتتون موافقم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

من پسرم موافقم بهتره پسر پیش قدم شه ولی خب دختر هم میتونه یکم نخ بده حالا شاید پسر اومد سمتش ولی در حد معلولی نخ بده

مواظب حرفاتون باشید بعضی وقتا حرفاتون تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره چه از خوشحالی باشه چه از غم..!️

اصلا اون تاپیکو حتی باز هم نکردم ولی کاملا بانظر شما موافقم

جانم فدای ایران جانم فدای ایران آی به قربون ایران برید ان شالله🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اگه راست بگید😒😂😂بعضیا اینقدر خودخواه و نفهمن که فکر میکنن از خود خداهم بیشتر میفهمن.از کنار ادمها فقط باید ردشدوبس. خدایا منو از شر این آدمهای احمق در امان بدار.الهی آمین🙏خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهمون دادی هرلحظه هزاران هزار مرتبه شکرت❤️❤️❤️.از اونجایی که به علت مشغله زیاد سایت نمیام، اگرهم بیام توهر تاپیکی نمیرم،اگرهم برم نظر نمیدم، اگرهم نظر بدم مخاطب من فقط و فقط شخص استارتر میباشددددد پس ممنون میشم اگه به هر دلیلی بانظر من مخالفی به هیچچچچ وجههههه ریپ نزنی دوست عزیز.مرسی که میفهمی🙏🙏🙏

دختره فکر کرده پسره رو تور کرده ولی در اصل این پسره بوده که دختر رو به دام انداخته ، هنوز پسرا رو نشناختین

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠

اشتباه داری فکر میکنی الان به نظر شما یه دختر چرا نمیتونه ابراز علاقه کنه به درک پسره چجوری فک میکنه ...

یه دختر نمیتونه ابراز علاقه کنه چون پسرا لیاقت اینکارو ندارن

ناز باید تو دختر بمونه،ولی الان پسرا نازشون بیشتر شده!

افرین به تو عزیر دلم حق رو تو گفتی ب عنوان کسی ک تحربه داره هیچ وقت حتی اگر یر یک دختر بره نباید برای شروع رابطه واشنای پیش قدم بشه چون خدش بی ارزش نشون داده میشه حتی اگر خدای پسرا خوب خوبان هم باشه مغرور وخدشیفته میشه دیگ بر اون دختر اهمیت قائل نمیشه حتی از رفتارمعمولی هم سرد تر باهاش رفتار میکنه اون دختر هیچ وقت هیچ وقت عشق اون پسر رو نمیبنه چون او دختر واسش جذابیت نیست مردا عاشق یدست اوردن هستند چیزی رو ک واسش تلاش بکنن قدرش میفهمن چیزی ک خدش بیاد رو اصلا قدرش نمیدونن ک هیچ بلکه تاطقی ب توقی بخوره تیک و طعنه میندازن ب طرف اون دختر حتی اگر با اون پسر ازدواج هم بکنه اون پسر عاشقش نمیشه یک چونکه بدون شک پسرت اون سن سال رابطه داره و رابطه داشته و پسر ک اینقدر سبر باشه هول بازی در نیاره بدون شک یا عاشقه یا کسی تو زندگیش هست هیچ وقت یک دختر نباید بخاطر پسر خدش رو کوچیک کنه دختر هرچی مغرور تر پر ادعا تر خایتاراش بیشتررن همیشه دختر باید کسی انتخاب بکنه ک عاشقش باشه اون طرف ن کسی ک خدش دوست داشته بلشه

2825
2823
2791
2779
2792