2777
2789

شوهرم اینا ۴نفرن کارمیکنن

یکیشون پسره و واقعا وضعش ناجوره 

همسرم میاد از کاراش تعریف میکنه که به همه دخترا قول ازدواج میده و دخترا هم هر روز میان دعوا

چندتاشو به چشمم دیدم

اینا به کنار

حالایکی از متأهل ها اومده گیر داده به این پسر مجرد که برای منم دوست دختر پیدا کن

اعصابم داغونه بنظرتون به زنش بگم؟

میترسم بگم زنش یه عمر استرس بکشه 

فکر میکنی زنش نمیدونه؟!

یا بدونه میاد از شما تشکر میکنه؟؟

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرش همه كاسه كوزه ها سرت ميشكنه 

بيكاري؟

سري ك درد نميكنه رو دستمال نميبندن

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

نه ولی سعی کن ارتباط شوهرتو با اونا کم کنی.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

اصلا وابدا خودتو درگیر نکن

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

نه  ب شما چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا ب شماااا چهههه؟؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)