2777
2789
عنوان

موهای دخترم

488 بازدید | 24 پست

خانم گلا لطفا راهنماییم کنید

دخترم6سالشه و از بدو تولد تاحالا موهاش رشدی نداره یعنی 6سالشه و موهاش رو گردنشه فقط یبار 1سالگیش با موزر موهاشو زدم

موهاشم خیلی فر و وزه😓

اعتماد بنفسش گرفته شده تو مدرسه همه بچه ها موهاشون لخت و بلند هرروز یجور میبافن ولی این موهاش کوتاه و فر هرچیم خودم بهش اعتماد بنفس میدم بی فایدس

چکارکنم موهاش بلند شه؟؟؟

🌸🌸وخدایی که داشتنش جبران تمام نداشته هاست🌸🌸

موی فر که خیلی اوشدله

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون فر موهاش کوتاهه. براش سشوار بکش صاف کن بلند تر نشون میده. یااینک ب موهاش موس بزن قشنگ بشه بهشون برس

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆

من قبل از حمام زرده تخم مرغ و روغن نارگیل و زیتون میزنم خیلی عالیه

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
موی فر که خیلی اوشدله

اره خیلی بهش میگم ولی میخواد بره بیرون انقد اسپری فیروز میزنه به موهاش و برس میکشه که صاف شه و میبنده 

به معلمش بگو تو جمع از موهاش تعریف کنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چون فر موهاش کوتاهه. براش سشوار بکش صاف کن بلند تر نشون میده. یااینک ب موهاش موس بزن قشنگ بشه بهشون ...

سشوار زیادشم خوب نیست این موهاش همینجوریم خشکه دیگه با سشوار بدتر میشه ولی یکی دوباری سشوار کشیدم بازم زیاد بلند نیست

به معلمش بگو تو جمع از موهاش تعریف کنه

بنده خدا همین کارم کرده ولی میگه میدونم موهام زشته اصلا مقنعشو سرکلاس بیرون نمیاره

از روغن تريشوپ استفاده كن عاليه   من از زن همسايه مون مى خرم هر چند وقت مى ره عراق از اونجا جنس مى ياره  همه زن همسايه هامون كه ازش استفاده كردن موهاشون عالى رشت كرده و ريشه مو هم ضخيم مى شه

خدایا شکرت
از روغن تريشوپ استفاده كن عاليه   من از زن همسايه مون مى خرم هر چند وقت مى ره عراق از اونجا جنس ...

میشه عکسشو برام بفرسین بابام دارن میرن کربلا بگم برام بیارن ممنون میشم

بنده خدا همین کارم کرده ولی میگه میدونم موهام زشته اصلا مقنعشو سرکلاس بیرون نمیاره

میتونی عکسای نتی هم نشونش بدی با موهای فر

میتونی عکسای نتی هم نشونش بدی با موهای فر

همه کار کردم عزیزم یکم بهتر شده ولی خب خیلی اذیته نمیدونم جرا اینقدر حساس شده کاش یه روشی بود موهاش بلند میشد فک کنم با فربودنش. کنارمیومد مشکلش رشد نداشتن موهاشه