2777
2789
عنوان

من حلقه عقدم فقط دو گرمه

153 بازدید | 14 پست

هر وقت یادم میاد ناراحت میشم چرا یه چیز مثلا پنج گرمی نگرفتم

ما ۵ساله ازدواج کردیم اون موقع طلا گرون نبود اینقدر

اخه کسی هم مجبورم نکرد کم وزن بگیرم

خودم عین کصخلا اینو کرفتم

کاش یه مدل حلقه و پشت حلقه انتخاب میکردم

یه چیز بگین ناراحتیم بره

کاربری در دست ۳ نفر  دلیل تناقض بین تاپیک ها اینه  

حلقه یادگاریه مگه میخوای بفروشی که به فکر گرمشی

بعضیا حلقه ده گرمی میخرن فرداش میبرن میفروشن میزنن به یه زخمی

بنية هلاكه وأن يموت معذبا، صلوا على محمد وآل محمد، اللهم آمين❤️ اللهم عجل لولیک الفرج 🤲 ❤️گوزو درخواست دوستی نده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انگشتر هر دومون یه جوره

ما هم همینقدر هزینه کردیم

ولی این ربطی نداره ناراحت نباشم که چرا یه مدل سنگین و شیک نگرفتم

اخه اصلا این چیزا رو نمیدونستم

طلا زیاد نمیخریدم که برام مهم باشه

۴تا مدل هم تو اینستا ندیدم ببینم چی میخوام

یه روز صبح تا غروب با شوهرم دوتایی گشتیم

اخرم عین اسکولا یه کم وزن کرفتم

حلقه یادگاریه مگه میخوای بفروشی که به فکر گرمشیبعضیا حلقه ده گرمی میخرن فرداش میبرن میفروشن میزنن به ...

نه

ولی هر چی پروزن تر سنگین تر و شیک تره

راستش رو بخوای، اون حلقه و طلا الان فقط یه شیء نیست، یه تیکه از خاطرهی شروع زندگیتونه. خیلیا الان به جای پنج گرم، ده گرم دارن، ولی حس خوب ندارن. تو حداقل یه چیزی داری که با عشق انتخاب شده. تازه، زندگی هنوز تموم نشده که، مگه قراره همون یه خرید تا آخر عمر تنها شانس تو باشه؟ بعداً هم میشه خرید، عوض کرد، اضافه کرد، مهم اینه که تو خودت رو به خاطر یه تصمیم قدیمی اینقدر سرزنش نکنید گلم.

مال منم دو گرمه مشکلی ندارم ..البته من یبار بخاطر نیاز فروختمش

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

راستش رو بخوای، اون حلقه و طلا الان فقط یه شیء نیست، یه تیکه از خاطرهی شروع زندگیتونه. خیلیا الان به ...

بله درسته

ولی دوست داشتم برام هزینه بیشتری میشد

اولین عروس بودم

راستش رو بخوای، اون حلقه و طلا الان فقط یه شیء نیست، یه تیکه از خاطرهی شروع زندگیتونه. خیلیا الان به ...

من مال ازدواج اولمه ...با اینکه خودم خواستم و طلاق گرفتم ..یبارم بخاطر نداری اون فروخته بودم ..دوباره خرید خودش ...کلا خیلی به این چیزها اعتقاد ندارم ...با اینکه مجدد ازدواج کردم همون حلقه دستمه..کلا بخاطر این که طلاس و مدلش و دوست دارم نگهش داشتم ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

بله درستهولی دوست داشتم برام هزینه بیشتری میشداولین عروس بودم

واقعیت اینه که خرجی که اون روز نشد، لزوماً یعنی کمارزش بودن تو نبوده. خیلی وقتا شرایط و نگاه آدما و یا حتی ساده دلیِ همون روزا باعث میشه بعضی چیزا کوچیکتر برگزار بشه. این از ارزش تو کم نمیکنه. تو همون عروسی هم همونی بودی که اولین بود، حتی اگه طلا کمتر بوده. «اولین بودن» رو وزن طلا تعیین نمیکنه، حس و جایگاهیه که تو دل آدمها میمونه.