2777
2789
ای وای من اول متوجه اسمش نشدم 😁با نوشته تو متوجهش شدم من عاشق این اسمم😍🥰 ،نامدار باشه ان‌شاءالله ...

منم عاشق اسم علی هستم 

اسمی هست که همیشه یک آرامش خاصی داره

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا رحمتش کنه شاید هم سحر جان بچه هاش دیگه گریه هاشو کرده بودن و میدونستن قراره این اتفاق بیاف ...

سلام ساراجون ،خیلی ممنون .

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه .

بچه هاش کلا رابطه خوبی با مادرشون نداشتن .البته خبر دارم که وقتی بچه بودن خیلی کتک  میخوردن .

هیچ رفتاری بی علت نیست.

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈
سلام دوستای گلم من هچنان در تکاپوی شرایط جدید زندگی هستم و دارم سعی میکنم خودم رو وفق بدم نی نی عزیز ...

وای ماشالله 😍😍

چه پسری ..قند عسلی ..🥰

خدا حفظش کنه ...بچه داری  توی روزها و ماههای اول سخته و آدم خیلی خسته میشه .ولی بعد شیش ماه ،لذت و کیف بچه داشتن، تازه شروع میشه .روزها و لحظات خوشی رو برات آرزو میکنم .🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

سلام فاطمه جون 🧡.حالت چطوره دوست خوبم .🌹🌹🌹ممنونم ،خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه .به نظرم ما آدمها ...

سلام 

خوبم دوست قشنگم 😘

چقدر خوب گفتی سحر جون 👌

نور خواهی مستعد نور شو.... 
سلام دوستای گلم من هچنان در تکاپوی شرایط جدید زندگی هستم و دارم سعی میکنم خودم رو وفق بدم نی نی عزیز ...

سلام عزیزم 

ننه قربون اون دستا ❤️

نور خواهی مستعد نور شو.... 
سلام خوبم دوست قشنگم 😘چقدر خوب گفتی سحر جون 👌

🌹😊  لطف داری عزیزم.اون ۳ نکته ای که گفتم،متدیه که توی زندگی خودم هم،پیاده میکنم .

ای داد بیداد 😞 خدا عاقبتمونو به خیر کنه ،چقدر آسیب دیدن بچه ها

زهراجون ،وقتی که افسردگی درمان نشه ...تبدیل میشه به خشم یا وسواس و اضطراب 

اونوقت تاوانش رو هم خود اون شخص میده و هم،اطرافیانش 

اگر خواهر شوهر من  ۲۰ سال پیش میرفت پیش یه روانشناس خوب و خودش رو درمان میکرد سرنوشتش اینطوری نمیشد.

اواخر عمر بیش از حد وسواس پیدا کرده بود .روی مذهب ،تمیزی و...خلاصه که خیلی حواستون باشه .افسردگی چند تا علامت مهم،داره :.

پرخوابی یا کم خوابی افراطی 

پرخوری یا کم خوری افراطی

لذت نبردن از چیزهایی که قبلا ازشون لذت میبردیم .یعنی دنیا برامون هیچ رنگی نداره .اگر این علائم رو به مدت بیشتر از دوهفته داشته باشیم ،باید حواسمون رو جمع کنیم .

زهراجون ،وقتی که افسردگی درمان نشه ...تبدیل میشه به خشم یا وسواس و اضطراب اونوقت تاوانش رو هم خود او ...

ممنونم ،واقعا درسته 👌

حرفات برامون تلنگر شد که حواسمون جمع کنیم ،گاهی وقتا انقدر تو روزمرگی غرق شدیم که یادمون میره به خودمون اهمیت بدیم 

زهراجون ،وقتی که افسردگی درمان نشه ...تبدیل میشه به خشم یا وسواس و اضطراب اونوقت تاوانش رو هم خود او ...

👏👍

بعلاوه چکاپ حداقل سالانه بدن و تغذیه سالم و سبک زندگی سالم 

کم خونی و کمبود ویتامین دی خیلی موثره 

یا روزانه ت و آفتاب قدم زدن و فقط ب طبیعت نگاه و فکر کردن 

سلام بچه ها اشکال نداره حنا جان خیلی صفحات جلو رفته بود

چرا هیچکدومتون کاربران جدید نمی‌پذیرید؟

جریان چیه؟تاپیک میزنم هیچکسی نیست حتی بیاد 

جواب بده.

ببخشید اینجا مگه جای برای تبادل نظر نبود؟