2777
2789

یه بارچای وشکلات بردم نخورده بودن گفتن نمیخوایم اینااون گروه نیستن نمدونم دارن چی میکنن میگم هواسردمیوه که خب نمیچسبه شایدشکمشون خالی باشه چای واینابیشترگرسنه بشن چه کنم😄بیخیال شم یاچیزی ببرم رحمم میادهواهم سرداین موقع کارمیکنن

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناهارهم اندازه شوهرم هس ایناچهارنفرن ازپشت پنجره دیدم🤒

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

میوه ببر مثلا موز

بهشون انرژی میده

ربطی به اشتها هم نداره

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

میوه ببر مثلا موزبهشون انرژی میدهربطی به اشتها هم نداره

توخونه ماموز دوروزه تموم بچه هام میخورن نداریم🤭

کارگرای شمان؟

نه مال کوچه ان دارن میکنن

ب ی بهانه برو پایین بگو خسته نباشید،چای بیارم واستون؟

من کلا نمیتونم ب غریبه چیزی تعارف کنم🥴

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
ب ی بهانه برو پایین بگو خسته نباشید،چای بیارم واستون؟من کلا نمیتونم ب غریبه چیزی تعارف کنم🥴

عه نه من روم میشه خجالتی نیستم😄