ببرش اسباب بازی فروشی ببین به کدوم اسباب بازی علاقه نشون میده، همونو بخر
سعی کن خودت بازی کنی تا بیاد خودشو شریک کنه و بازی کنه
تلوزیون خاموش باشه تا حد امکان
برو مغازه های بازی فکری فروشی برا سنش بازی بخر
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زیر دوسال اصلا نباید تی وی نگاه کنه دیر به حرف میاد بچه
ضررش كه واضحه ولي اين حرف درست نيست چون بيشتر هم بچه حرفارو ميشنوه و از طريق صدا ارتباط برقرار ميكنه و دايره واژگاني كه ميشنوه گسترده تر ميشه در نتيجه زودتر و كلمات بيشتري تو ذهنش جا ميگيرن
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
سعی گن بیشتر براش سرگرمی ایجاد کنی بیرون از خونه، پارک، پازل و بازی فکری مناسب سنش بگیری براش و بیشتر تشویقش کنی به سمت کتاب و مداد و نقاشی و شابلون و ......
تلوزیون هم خاموش میکنم دستش میخوره واصلا عکس العملی برای بازی کردن نداره
ببرش به این کارگاههای مادر و کودک. من پسرم را یک ترم بردم خیلی خوب بود. بهت ایده برای بازی هم میده! ولی تجربه شخصی من که خودم هم هشت ساعت در روز سرکارم، نشون میده هر چقدر براش وقت بذاری، بازی کنی و کتاب بخونی از تلویزیون جدا میشه! من تلویزیون دیدنش را هم هدفمند کردم: خودم براش کارتن ضبط می کنم، فقط آنها را می بینه. یواش یواش زبان هم یاد میگیره!