2777
2789
عنوان

ازمون استخدامی (اضطراری)

106 بازدید | 14 پست

سلام دوستان خیلی برام مهمه لطفا جواب بدین من دیروز برای ثبت نام ازمون توی عنوان  دبیر زبان انگلیسی نوشت عنوان رشته تحصیلی با  شغل مورد نظر مطابقت ندارد .به هر حال پیام خطایی با همچین عنوانی درحالی که همه چی درست انجا م شده بود ..کسی تجربه یا طلاعی داره؟؟؟

از صمیم قلب فقط التماس دعا 

ببینید برا منم همچین خطایی داد. من رشتم مهندسی کامپیوتر گرایش معماری سیستم های کامپیوتری هست که کد اون رشته رو انتخاب کرده بودم برای کد رشته تحصیلی که این خطا رو داد بعدا دیدم تو رشته مد نظر واسه اون کاری که من میخوام نوشته مهندسی کامپیوتر کلیه گرایش ها که کدش فرق می کرد کد اونو زدم و برام تایید کرد. تو دفترچه ببنید تو اون قسمتی که شغل ها رو نوشته کد رشته برای شغل مدنظر شما چی زده اون رو بزنید. من که این کار رو کردم امیدوارم مشکلی پیش نیاد

* اِلٰهی وَ رَبّی من لی غیرک*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کد شغل یا کدمحل رو چک کن.اگر همه چی درسته احتمالا اینها رو اشتباه وارد میکنید گلم

نه بابا همه چیز درسته کارمند کافی نت همه رو با کمک خودم درست وارد می کرد حتی گفت دیروز چنیین مورد تو رشته دیگه داشته 

منم ادبیاتم بیا باهم بخونیم خدارو چه دیدی شاید خدا بهمون نظر کرد اختصاصی چیا رو میخونی پیام نور ب ...

پیام نور ولی با این بساط مگه ممکنه؟؟؟من همه  راهایی رو که میدونستم انجام دادم ولی نتونستم ثبت نام کنم

پیام نور ولی با این بساط مگه ممکنه؟؟؟من همه  راهایی رو که میدونستم انجام دادم ولی نتونستم ثبت ن ...

یه شماره بهت میدم اون ثبت نام میکنه بعد دعام کن

صبر کن بگردم

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟