2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین مشکلو دارم،  تا حالا که سونوهتم نگفتن بند ناف دور گردنشه.  امروزم دوباره سونو&nbs ...

واااای منم خیلی میترسم

میگن بشین بعد رو اون یکی دستت بخواب اخه مگه میشه

من بزور بلند میشم دیگه چجوری میتونم تو خواب پاشم بشینم 

واااای منم خیلی میترسم میگن بشین بعد رو اون یکی دستت بخواب اخه مگه میشه من بزور بلند میشم دیگه چجو ...

من هیچ وقت این کارو نکردم.  الان که ماه اخرم بعضی شبا متوجه میشم طاق باز خوابیدم.  از اولم میخوابیدم،  چون بچه تو پهلوهام بود،  اصلا نمیشد به پهلو خوابید

یا من یه مدت مچ درد و دست درد گرفته بودم اصلا نمیتونستم بلند شم بعد پهلو شم و دوباره بخوابم،  همینجوری غلت میخوردم😂😂

عزیزان اصلا ربطی به حرکات مادر نداره

اتفاقیه و شانسی

من با اینکه همه چی رو هم رعایت میکردم ولی تو دو تا حاملگی هم بند ناف پیچیده بود

اولی که متاسفانه بچم الان مشکل داره بخاطر نرسیدن اکسیژن

دومی رو  ولی دکتری که شیفت بود خدا خیرش بده زود سزارین کرد و خداروشکر مشکلی نداره

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

لطفا هر کس میدونه چه تستهایی هست انجام بدیم ببینیم جنین سالمه .این سایتو هر چی میگردم تاپیک بارداری پیدا کنم کمتر گیر میاد. به جای نی نی سایت شده سایت شوهر داری،اگر هم پیدا کنم مربوط به قدیمه که کاربری پاسخگو نیست😥

لطفا هر کس میدونه چه تستهایی هست انجام بدیم ببینیم جنین سالمه .این سایتو هر چی میگردم تاپیک بارداری ...

ازمایش سلفری هست از لحاظ زنتیک و سندروم بچه رو چک میکنه

سونوی انومالی هم از لحاظ اعضای بدن ،سلامتشون رو چک میکنه

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم