2777
2789

شیک پوش بود فلان بود

میگه همه حرفاشون با پسرم یکی بود(ینی یجورایی هم راز همدیگه بودن )

هی تعریفش میکنه

یبارم با مادرشوهرم بودیم ک زن سابقشو دیدم تو خیابون 

مادرشوهرم وایساد پیش من ی سلام احوالپرسی گرررررم باهاش کرد 

بعدم گف توزوخدا بیا بریم کافی شاپ فلان 

اونم گف نه مرسی و رفت 

منم اصن ب روم نمیارم ک ناراحت شدم

چون چنبار بحثشو انداختن ک ناراحت میشی؟

منم گفتم نه اگه خوب بود ک من الان اینجا نبودم

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابشونو دادی اما بگو اگه انقدر خ ب بوده حتما از اینور بدی دیده ک رفته

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بگو اگه خوب بود چرا طلاق گرفتن بعد بلندبلند بخند

ن اتفاقا باید گند بزنه بهشون بگه خوب بود اره خوب بوده ک میگید بدی دیره ک رفته

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ضعف نشون نده با اهمیت نده و طوری برخورد کن که انگار صداشو نمی‌شنوی و همچین موجودی وجود نداره یا جوابشو جوری بده که دیگه صداش بالا نیاد.

ترجیحا شوهرت باید جوابگو باشه و تورو حمایت کنه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

حساس نشو ری اکشن نده بفهمه لج می‌کنه بیشتر بدتر ادامه میده 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر