2777
2789
عنوان

زمینه ی خیانت... بیاین بچه ها

1102 بازدید | 109 پست

سلام دوستای گلم

دیروز یکی از همکلاسی های دانشگاهم گوشیش رو اورد و پیام هایی که تو چت روم با یه مردی داشت رو بهم نشون داد. 

یه مردی به دوستم پیام میده و میگه متاهله اما تو زندگی تنهاست و نیاز به همدم داره

دوستم مجرده و بهش میگه تو همسر داری این کارا خوب نیست و فلان

اقاهه التماس دوستم و میکرد و میگفت زنم باهام سرده. همش میره خونه مادرش همش میره بیرون

رابطه زناشویی مون محدوده‌.بهم حرفای احساسی نمیزنه و.....

دوستمم قبول نمیکرد باهاش باشه و میگفت خیانت نکن

اینم مدام بهش گفته بوده نه خیانت نیس که. اگه من با زنم رابطه داشتم ، اونوقت خیانت بود وقتی خودش سرده ..وقتی خودش با احساس نیست این چیزا اصلا خیانت نیست

خلاصه با التماس های مرده دوستمم قبول نکرده بود

البته مرده رابطه خاصی نمیخواسته .فقط میگفته کنارم باش تا باهات حرف بزنم بهم محبت کن تو حرفات

اما یه چیزی بچه ها، این چیزایی که مرده از زن خودش گفته بود ممکنه تو خیلی از ماها باشه و زمینه خیانت و ناخواسته درست کنیم. بیاین بیشتر حواسمون به گرمی زندگیامون باشه.از دیروز که اینارو خوندم همش تو فکرم بود بیام نی نی سایت و بهتون بگم مردا چه توجیه هایی برا خیانت دارن😡

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 

اره همشون با این حرفا میرن مخ دخترارو میزنن که خانمم منو تمکین نمیکنه سرده. بی عاطفه اس درصورتی که خودشون بیمارن بیمار

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا این مرده گفته بوده یه بچه یه ساله هم داره

و میگفت مشاور هم رفته و با زنش حرف هم زده اما زنش رفتارش رو تغییر نداده

والا نمیدونم این چیزا توجیه مرداست یا واقعا بعضی زنا خیلی سرکش و خودخواهن 🤔

نود درصد مردا این رفتارا رو در قبال زنان هم دارن تازه شاید خیییلی بیشتر از اینا ..بی احترامی ..ضرب و شتم ..حمایت نکردن ..محبت نکردن.  ارزش نزاشتن ...اینا همش توجیه و بهونه اس ..چون فقط خودشونو محق میدونن.   

اکثرا دروغ میگن.بعضیاشون از محبت زیادی ببخشید هار شدن.

میتونست این حرفا رو به زنش بگه.رابطش رو با زنش درست کنه نه با کس دیگه ای.

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
واقعا درسته بیشتر جاها زمینه خیانت خود زنا درست میکنن خودشونم نمیفعمن

من این رو اصلا قبول ندارم 

زمینه خیانت توی تربیت و ناخودآگاه آدم است

علم روانشناسی هم میگه الزاما کمبود فرد رو به سمت جایگزین نمیبره بلکه معمولا فرد رو زده و افسرده میکنه

از دیروز که اونا رو دیدم بیشتر بدم اومد از مردا

بیچاره زنش معلوم نیست چقدر دلش برا محبت های شوهرش تنگ شده

اون وقت شوهرش التماااااس محبت یه غریبه رو داشت

حالا این مرده گفته بوده یه بچه یه ساله هم داره و میگفت مشاور هم رفته و با زنش حرف هم زده اما زنش رف ...

اگه ای طور باشه پس زنی هم که مردش بد اخلاق و سرده بره با یه مرد دیگه بعد با این حرفا توجیه ش کنه به دوستتون بگین اگه این قضیه برعکس بود خوب بود زنت با یه مرد دیگه رابطه برقرار میکرد؟!!!!!

چقدر ادم باید احمق باشه باور کنه این حرفای مردای کثیفو. کلی باهاش چت کرده که به زنت خیانت نکن. خب هم ...

دقیقا.چه دلیلی داشت باهاش همکلام بشه.باید همون موقع بلاکش میکرد.

نه که بیان‌ دنبال دلیل برای توجیه کردن یه مرد پست باشن

چقدر ادم باید احمق باشه باور کنه این حرفای مردای کثیفو. کلی باهاش چت کرده که به زنت خیانت نکن. خب هم ...

اره دقیقا 

منم بهش گفتم زودی بلاکش میکردی

گفت میخواستم ببینم همچین مردایی چه ترفندی برا خر کردن زنا دارن😑😑😑😑

من این رو اصلا قبول ندارم  زمینه خیانت توی تربیت و ناخودآگاه آدم است علم روانشناسی هم میگه ال ...

من یه مدت شوهرم دنبال این زن و اون زن بود البته خودمم مقصر بودم نمیشه یه طرفه بگی مردا مقصرن