2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما الان طوسی و گردویی زدیم خیلیم قشنگ و شیک شده

هرچی سلیقته و دوست داری انجام بده تو قراره زندگی کنی اونجا مهمون که چند ساعت بیشتر نیست پس مهم نیست نظرش😂

مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗

چندوقت رژیمیچقدر کم کردی؟

راستش من از تابستون یه هفته رژیم بودم دوماه نبودم تایم دقیقشو نمیدونم اما هر هفته یک کیلو کاهش داشتم هر بار گرفتم . از ۷۳ فعلا ۶۷ شدم

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

راستش من از تابستون یه هفته رژیم بودم دوماه نبودم تایم دقیقشو نمیدونم اما هر هفته یک کیلو کاهش داشتم ...

عالبه عزیزم

تبریک میگم

روش رژیمت چیه

وزن 70/800 __ 19 بهمن 1404....... هدف اول:70🔒✅...... هدف دوم: 68🔒 ...... هدف سوم: 66🔒 ....... هدف چهارم: 64🔒 ...... هدف پنجم: 62🔒...... هدف ششم: 60🔒

عالبه عزیزمتبریک میگمروش رژیمت چیه

ممنون لطف داری . کالری شماری و فستینگ

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

ممنون لطف داری . کالری شماری و فستینگ

فستینگت به چه روشی بود عزیزم

در هفته چند روز فستینگ میگرفتی

چند روز کالری شماری؟؟

آخه منم رژیمم، از متخصص تغذیه رژیم گرفتم، اما استپ وزنی شدم

حالا میخوام کالری شماری کنم

میخوام از تجربه ها استفاده کنم

وزن 70/800 __ 19 بهمن 1404....... هدف اول:70🔒✅...... هدف دوم: 68🔒 ...... هدف سوم: 66🔒 ....... هدف چهارم: 64🔒 ...... هدف پنجم: 62🔒...... هدف ششم: 60🔒

فستینگت به چه روشی بود عزیزمدر هفته چند روز فستینگ میگرفتیچند روز کالری شماری؟؟ آخه منم رژیمم، از مت ...

دو روز در هفته شنبه و چهارشنبه فستینگ . یعنی از شب قبلش ساعت ۸ تا روز بعد ساعت۱۲ظهر بجز اب و چای و قهوه چیزی نخوری . هرروز هم کالری شماری