2789
دو روز در هفته شنبه و چهارشنبه فستینگ . یعنی از شب قبلش ساعت ۸ تا روز بعد ساعت۱۲ظهر بجز اب و چای و ق ...

اون دو روز در هفته که فستینگ هستی رو هم کالری شماری میکنی؟؟؟

به فرض کالری روزانه شما دو هزار کالری باشه

اون دو روز که فست هستی

همون دو هزار کالری رو مصرف میکنی؟

وزن 70/800 __ 19 بهمن 1404....... هدف اول:70🔒✅...... هدف دوم: 68🔒 ...... هدف سوم: 66🔒 ....... هدف چهارم: 64🔒 ...... هدف پنجم: 62🔒...... هدف ششم: 60🔒

اون دو روز در هفته که فستینگ هستی رو هم کالری شماری میکنی؟؟؟ به فرض کالری روزانه شما دو هزار کالری ب ...

بله اون دو روز هم کالری شماری هست اما پونصد یا هفتصد کالری مصرف میشه تو هر وزنی باشی

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله اون دو روز هم کالری شماری هست اما پونصد یا هفتصد کالری مصرف میشه تو هر وزنی باشی

یعنی از دو هزار کالری

700 کالری استفاده میکنی اون روز؟

چطوربه این قاعده رسیدی؟

منی که 71/5 هستم وکالری مجاز مصرفیم، روزانه 1925

فستینگ باید چقدر مصرف کنم

وزن 70/800 __ 19 بهمن 1404....... هدف اول:70🔒✅...... هدف دوم: 68🔒 ...... هدف سوم: 66🔒 ....... هدف چهارم: 64🔒 ...... هدف پنجم: 62🔒...... هدف ششم: 60🔒

یعنی از دو هزار کالری700 کالری استفاده میکنی اون روز؟ چطوربه این قاعده رسیدی؟ منی که 71/5 هستم وکالر ...

ببین باید وزنت رو ضربدر ۲۰ و منهای صد کنی . اون میشه کالری روزای عادی . ولی تو روز فستینگ پونصد یا هفتصد که دچار استپ وزنی نشی کلا برا هر وزنی اون دو روز پونصد یا هفتصد

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

ببین باید وزنت رو ضربدر ۲۰ و منهای صد کنی . اون میشه کالری روزای عادی . ولی تو روز فستینگ پونصد یا ه ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم