2777
2789
عنوان

باهوشای سایت بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 12163 بازدید | 699 پست
خب این چی بود بلاخره؟؟؟بگین بشینیم برا حضرت آدم غصه بخوریم که چرا بین این همه آدم فقط به اوشون نرسید ...

وااای استارتر خدا نکشتت چه  حرفای میزنی همینکه خوندم بلند خندیدم همسرم ازخواب بیدار شد عدامو دراورد گفت ههه ههه خوابید من دوباره ازکارهمسرم غش کردم 

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک؟

ولک ۳۰تا 😅مگه هرماه ۳۰ روز نیس؟؟

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
شیر!!!

خب برنده این دوره از مسابقات✋( پرنیان مهاجر)🎉👏👏👏

جواب سوال شیر مادر البته باید می گفتی شیر مادر😘

سوال طرح کن ببینم چه میکنی👏

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
اصلا دیدی عکسو اره یه خورده عکسه کوچیکه

آره دیدم 

جریانش چیه ؟؟؟ چرا باید بگه آبپز نمی شوم ؟ 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
چه نازز داره بوگو

😂

خودتی عزیزم

ببین چه دل به دل راه داره😂😘

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
😂 خودتی عزیزم ببین چه دل به دل راه داره😂😘

بگو دیگه نمکککک 😅😅😅😄

امضات عالیه😂😂😂

😆😆😆

مگه هرماه ۳۰ روز نیس😅😆

خب بگو هرماه چند روزه تابگم سی فکرکردم منظورت چندماه داریمه گفتم 12 

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  
بگو دیگه نمکککک 😅😅😅😄

😘😘😘😘 شیر مادر گلم😘😘😘😘💕

خب برنده این دوره از مسابقات✋( پرنیان مهاجر)🎉👏👏👏 جواب سوال شیر مادر البته باید می گفتی شیر مادر ...

خو ب حوا هم شیرمادر نخورده

من  تونستم  در مدت ۴ماه   .۱۱کیلو کم کنم.           خواستن توانستن است