2777
2789
عنوان

باهوشای سایت بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 12163 بازدید | 699 پست
خو ب حوا هم شیرمادر نخورده

هر کدوم می گفتم جواب همین میشد

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

یه مشت خنگول جم شدیم نی نی سایتو تشکیل دادیم  

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای استارتر خدا نکشتت چه  حرفای میزنی همینکه خوندم بلند خندیدم همسرم ازخواب بیدار شد عدامو در ...

خداروشکر که گرفت خوابید من بودم اینجوری از خواب بپرونمم کمش یه نیشگون مهمون میکنم طرفو

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)
آره دیدم  جریانش چیه ؟؟؟ چرا باید بگه آبپز نمی شوم ؟

اگه بگه آب پز خواهم شد اگه دروغ باشه که آب پز میشه که دروافع راست بوده اگه هم راست بگه که کباب میشه در واقع یه نوع دروغه همش تناقص داره

یه خورده خر تو خره باید یکم روش فکر کنی من خودم یه ربع طول کشید تا متوجه بشم😂😂😂

خب بگو هرماه چند روزه تابگم سی فکرکردم منظورت چندماه داریمه گفتم 12 

دیگه دیگه 😏😎 

اگه میگفتم‌هرماه که اسون میشد ! 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
سوال انگلیسی طرحیدم البته بزارید یه سوال مناسب بجورم

بگو عزیزم ما باهوشا زیاد وقت نداریم✌

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
متوجه نشدم ؟

اولین انسان ها مگه نیستند؟

اگه بگه آب پز خواهم شد اگه دروغ باشه که آب پز میشه که دروافع راست بوده اگه هم راست بگه که کباب میشه ...

نفهمیدم    

اگه بگه آب پز خواهم شد اگه دروغ باشه که آب پز میشه که دروافع راست بوده اگه هم راست بگه که کباب میشه ...

بابا آدم خوارا نمیشنن به این چیزا فک کنن خام خام میفرستنش تو خندق بلا    

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)
والا به منم شیرخشک فقط دادن چرا شایعه سازی میکنین آخه    

😂😂😂😂😂 پس شد دو نفر به اضافه حضرت حوا سه نفر 

کسی دیگه نبود شیر نخورده باشه؟😂😂😂