الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توضیح دادم گفتم شاید اگه طراح سوال میگفت دو نفر دیگه معما نمی شد اما تو این سایت هم خب بیا شیر مادر نخوردند😂پسر دایی منم شیر خشک خورد😂 اما با این حساب حضرت آدم زمان کودکی نداشته پس نه شیر مادر نه شیر خشک خورد
به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩🦯
عززززیزم😍😍😍😍معما بلد نیسم..فقط موندم چرا شوهر گیرم نمیاد این معما رو حل کنید😆😂😂😂😂
احتمالا پسرا روشن بودن تموم شدن 😁😁😁
معمای بعدی...
دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
دوباره که رفتین سر بحث شوعر دل بدین به کار😁 اگر تنها یک کبریت داشته باشید و وارد یک اتاق سرد و تا ...
چراغ قوه را😎😎😎
چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!