2777
2789
عنوان

باهوشای سایت بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 12163 بازدید | 699 پست
چه عالی لینک بدین لطفا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1774282/تاپیک-دائمی-پرسش-و-پاسخ-سوالات-زبان

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟
لینک لطفا

Sure

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1774282/تاپیک-دائمی-پرسش-و-پاسخ-سوالات-زبان

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم حوا هم شیر مادر نخورده😅😅😅

توضیح دادم گفتم شاید اگه طراح سوال میگفت دو نفر دیگه معما نمی شد اما تو این سایت هم خب بیا شیر مادر نخوردند😂پسر دایی منم شیر خشک خورد😂 اما با این حساب حضرت آدم زمان کودکی نداشته پس نه شیر مادر نه شیر خشک خورد

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
خب عزیزم حوا هم شیر مادر نخورده😅😅😅

البته بازم با توجه به چیزی که به ما گفتند که حضرت آدم زمان بچگی نبوده

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

من امدم یه خواب حسابی هم رفتم به به

معما نبود دیگه همه رو حل کردم😂

امشب ساعت 10😂😂

عززززیزم😍😍😍😍معما بلد نیسم..فقط موندم چرا شوهر گیرم نمیاد این معما رو حل کنید😆😂😂😂😂

احتمالا پسرا روشن بودن تموم شدن 😁😁😁

معمای بعدی...

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
دوباره که رفتین سر بحث شوعر دل بدین به کار😁 اگر تنها یک کبریت داشته باشید و وارد یک اتاق سرد و تا ...

چراغ قوه را😎😎😎

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!