2777
2789
عنوان

باهوشای سایت بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 12163 بازدید | 699 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من

So join us through this link

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1774282/تاپیک-دائمی-پرسش-و-پاسخ-سوالات-زبان

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟
عزیزم لینکشوبده ممنونم

Sure

This is the link

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1774282/تاپیک-دائمی-پرسش-و-پاسخ-سوالات-زبان

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟
عززززیزم😍😍😍😍معما بلد نیسم..فقط موندم چرا شوهر گیرم نمیاد این معما رو حل کنید😆😂😂😂😂

دیگه انقدام باهوش نیسیما🤣

پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)
بوخودا نمیدونم 😅 یه چیزی از اینجا یاد گرفتم  میگن  برو تو روضه ها و مساجد شرکت کن 😅 & ...

اقدس خانوم یکی پیدا کرد برا پسرش..چرا از مادر شوهر من مایه میذارین🤣

پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)
سه تا سکه از یه گونی..سه تا سکه از یه گونی دیگه میزاریم رو کفه های ترازو..هرکدوم سبکتر بود گونی سکه ...

وااا عزیزم حالا چرا سه تا؟ خب یکی😎

اولا اگه مساوی بود چی کار میکنی؟ 8 تا گونی تست نشده مونده...

دوما ترازو کفه ای نیست و دیجیتاله.

اقدس خانوم یکی پیدا کرد برا پسرش..چرا از مادر شوهر من مایه میذارین🤣

اوه اوه 

صاحابش اومد 😅الفرار 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
بچهذها چقد باحالید شما. از شخصیتتون خوشم اومد گلشن الی مهتایییییی و دنیا و دیگه یادم نیست اسماتون ا ...

عزیزدلم 😘😍

باحالی از خودته ؛ منم باهاتون بهم خوش گذشت 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
گفته ده تا شمع هست نگفته که چند تا شون روشن هستن بنابر این نمیتونیم بگیم بعد از خاموش شدن سه تا شمع ...

اولش هر ده تاش روشنه عزیزجان   

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)