2777
2789
من ميگم سري كه درد نميكنه چرا بايد با دستمال بست! 

عزیزم اون بچه گناه داره تنهایی.پریروز یه برنامه تلویزیونی نشان داد در مورد فرزند آوری که چیزی نمونده بود سومی رو هم بیارم!!!من بچه اولم دو سال و چهار ماهه هست و بچه دومم 5 ماهه.دارم له میشم به خدا.هیچ کسی هم نیست کمکم کنه ولی راضی هستم و فردا شرمنده بچم نمیشم که به خاطر راحتی خودم بچم رو تنها کردم.

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه فکرم اینه که نهایت به جای لباس برند خارجی و همه چیزای خوب دنیا واسه دخترم یکم پایینتر ولی و ...

آخه فقط لباس نیس. هرچی بزرگتر بشن تیازهاشون بیشتر گرونی بیشتر و تورم بیشتر میشه و درآمد ما کفاف نمیده شرمندشون میشیم. بچه رو میشه لباس خارجی نخری برفرض ک الان با این چشم و هم چشمیا سخته. ولی بزرگ میشن مدرسه دارن دانشگاه دارن ازدواج و جهاز و ... دارن. حتی ازدواج کنن کمک میخوان شاید. و ما شرمنده بشیم...اللن که شب میخوابی صبح پامیشی میبینی قیمت همه چی رفته بالا چطور میشه مخارجشون رو تقبل کرد

جدا از این من واقعا نمیدونم چطور دوتاشون رو باید مدرسه برد وقتی یکیشون بزرگتره اون کوچبکه خوابه. به سرویسم اعتماد ندارم...اوف اصن به یه چیزایی فکر میکنم بعد پشیمون میشم. دخترمم دو سال و نیمه و شدیدا وابسته که حتی نمیزاره کسی رو بقل کنم. واقعا تصمیم درست سخته

خب بیار دیگه بابا منتظر چی هستن بیارین همتون خدا نعمت و برکت بچه رو باهم میده حاا بخوایم بشینیم ف ...

به خدا وقتی بچه دومم به دنیا اومد چند تا از واحد هایی که خیلی وقت بود شوهرم میخواست بفروشه و هیچ کسی نمیخرید رو یهو با هم فروختیم و ماشینمون رو هم عوض کردیم .بچه روزی میاره

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
به خدا وقتی بچه دومم به دنیا اومد چند تا از واحد هایی که خیلی وقت بود شوهرم میخواست بفروشه و هیچ کسی ...

آره واقعا

ما هم دقیقا از زمانی ک باردارشدم کلی شرایط حقوقی همسرم تغییرکرد

واقعا رزقشو آورد دخترم با خودش

من یه وقتا تصور میکنم پیر شدیم همه چشم امیدمون ب اون یک دونه بچس که بیاد دیدنمون و اونم تنهاس و دورهمی شلوغ نداریم. میگم بیارم. بعد دوباره یه فکرایی میاد میگم نیارم. موندم والا