2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم همیشه درگیر یبوستم هفته پیش رفتم مسافرت خیلی معذرت کل یهفته رو من نتونستم بیرون روی داشته باشم شکمم انگار ۶ ماه باردار بودم همه راهکارای خونگیم امتحان کردم هیچی جواب نمیده دیگه یبوست شدید شدنی یدونه قرص دینه میخورم خلاص میشم

و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!

راهکار های دوستان و امتحان کن اما میری دستشویی به خودت اب گرم بگیر صبوری کن میاد

#یک_مینیمالیست_با_رنـگـدایـی ....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

نمیتونم بهت بگم یوگا چقدر تاثیر داره
من از از وقتی یادم میاد تنبلی روده و یبوست مزمن داشتم با هیچکدوم ازین دارو ها و پودرای بدمزه ام خوب نشدم فقط شکمم بیشتر درد میگرفت از وقتی یوگا رو شروع کردم بعد از حدود 10 جلسه یادم رفت یبوست چی بود اصن
معجزه میکنه حتما امتحانش کن مخصوصا حرکات پیچشی رو

اره منم عید رفته بودم جنوب یک هفته نتونستم برم دستشویی ،قرص چی؟

دینه هست اسمش گیاهیه من رفتم مشهد پاییز یبوست شدم دیگه واقعا اذیت بودم رفتم داروخونه داد بهم خیلی خوبه

و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!