2777
2789
عنوان

نذر برای بچه دار شدن

945 بازدید | 44 پست

خانومایی که مث من بدجور چشم انتظارن و از دوا و دکتر خسته شدن دلشون میخواد زودتر نی نی دارشن بیاین یه نذری بکنیم. ختم قران تو ماه رمضون و ثوابش تقدیم به حضرت فاطمه تا پادرمیونی کنه پیش خدا دامنمون سبز بشه. کی موافقه ؟هرکی موافقطه بگه که جز بندی کنیم

من اینماه دوبار قران رو ختم کردم

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوست دارم ولی نمتونم قول بدم یه جز کامل بخونم کمتر باشه میتونم

واای که چقدر تنبل ام😔

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔
شما حافظین؟

بله

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
واس بچه های بی بضاعت یا بی سرپرست یا سرطانی ی چیزی نظر کنین بهتره

من نذر یتیما و معتادای بی خانمان غذا کردم چیزی ک از دستم بر میومد ولی فعلا حاجت نگرفتم گفتم ماه مهمونی خداس دست پر میریم ما بنده های بی سرو پا مطمعنم خدا ب اون بزرگی دست خالی برمون نمیگردونه. گفتم نذر قران کنیم اخه میگن دعای دست جمعی میگیره زود

خوش بحال حافظا ختم قرآن براشون خیلی راحته من حین حفظم سه جز حفظم هنوز راه زیادی در پیش دارم

من بچه که بودم از ۷سالگی علاقه شدیدی به سوت حفظ قرآن داشتم الان خیلی آرامش بخشه برام همیشه میخونم