2777
2789

اتو مو پرنسلي(ويبره دار) همين طرح و مدلي كه عكسشوفرستادم واقعااااااااااا بي نظيره 

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم مدلش؟

https://www.digikala.com/product/dkp-18174/اتو-مو-رمینگتون-مدل-s8590-

آقا هستم،از درج جمله ها و ایموجی های عاطفی و احساسی در ریپلای پُستام و تاپیکام جدا خودداری فرمایید🛇😅امیدوارم بعضیا قبل از ترکیدن جواباشونو دیده باشن،تا مثلا الکی فک نکنن شاخ شدن😐😐😐
دستت درد نکنه

خواهش میکنم!

آقا هستم،از درج جمله ها و ایموجی های عاطفی و احساسی در ریپلای پُستام و تاپیکام جدا خودداری فرمایید🛇😅امیدوارم بعضیا قبل از ترکیدن جواباشونو دیده باشن،تا مثلا الکی فک نکنن شاخ شدن😐😐😐
فقط این چون اندازه صفحاتش باریکه فک کنم واسه موهای بلند من مناسب نباشه !

منكه خيلي راضيم

بايد يه ساعت سشوار ميكشيدم

اون اتو گرونم هم صفحه پهن داره اصلا خوب نيست

دستت درد نکنه

الان نیگا کردم شده ۶۲۰😅

چن ماه پیش زیر ۴۰۰ بود فک کنم

همش زیر سر روحانیه😅

شما موهاتون بلنده ضخامت موهاتون در چه حده

موهام تا پايين خط لباس زيرم بود

كوتاه كردم الان تا زير شونه

موهام از بس سوخته كز و ضخيم شده

چهل تومن چيزي نيست خوشت نيومد بذار براي مسافرت خيليم باريك نيست