2777
2789
آره واقعا گرخیدم قیمتشو دیدم     اینو چی میگی آقای روحانی؟ اتوی مو از ۴۰۰ رسیده به ۶۲۰

قیمت دلار روش تاثیر گذاشته دیگه!

ک اینم برمیگرده ب روحانی😐😐😐

آقا هستم،از درج جمله ها و ایموجی های عاطفی و احساسی در ریپلای پُستام و تاپیکام جدا خودداری فرمایید🛇😅امیدوارم بعضیا قبل از ترکیدن جواباشونو دیده باشن،تا مثلا الکی فک نکنن شاخ شدن😐😐😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته دیجی کالا هم جدیدا خیلی گرونتر از بازار میده. شاید تو بازار بشه ارزون تر پیدا کرد 

آقا هستم،از درج جمله ها و ایموجی های عاطفی و احساسی در ریپلای پُستام و تاپیکام جدا خودداری فرمایید🛇😅امیدوارم بعضیا قبل از ترکیدن جواباشونو دیده باشن،تا مثلا الکی فک نکنن شاخ شدن😐😐😐
البته دیجی کالا هم جدیدا خیلی گرونتر از بازار میده. شاید تو بازار بشه ارزون تر پیدا کرد 

تو سایت بامیلو ۵۳۰

البته ممکنه موقع خرید بگن قیمتش بروزرسانی نشده

و قیمتش بالاتر از این باشه!

اتو مو پرمیوم کوراک ،مخصوص کار کراتین و صافی مو  که  از بهترین اتو مو های موجود در بازار بوده که حرفه ای بودن را با لوکس بودن ترکیب می کند. این اتوی موی حرفه ای نه تنها به همه نیاز های شما در صاف کردن و فر کردن مو پاسخ می دهد، بلکه تجربه ای فراتر از حد انتظار شما برای شما پدید می آورد. این اتوی مو، دارای صفحات 100% تیتانیومی بوده ( به منظور لیز خوردن راحت مو ) و بدنه آن دارای طراحی ارگونومیک است

https://nasleziba.com/product/بهترین-اتو-مو-حرفه-ای-خارجی-پریمیوم-کو

رمینگتون بین ۳۵۰ تا۴۰۰ فوق العاده س! محاله بهتر از این پیدا کنید!

كدوم مدلش ميشه عكسشو بذاري لطفا

انتقاد سازنده تون رو براي خودتون نگه داريد😉فقط خانم هاي بالاي ٣٠سال استثنا هستن😅

سلام عزیزم برای خرید بهترین صابون صورت شست و شوی من سایت اسپیتا رو پیشنهاد میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول رو آوردن در خونه پولشم میدی.

https://spita.ir/the-best-hair-iron-brand/