2777
2789
عنوان

چقدبعدزایمان شکموپهلوتون اب شد؟

289 بازدید | 44 پست

سلام خانومای عزیزمرسی که اومدین چن روزطول میکشه بعدزایمان شکموپهلوهام اب بشه من ۳۲روزه زایمان کردم قبلابدنم خیلی روفرم بودوبدون اضافه وزن الان چقدمیکشه به قبل زایمان برگردم؟

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من زایمان نکردم ازتون سوال دارم ۳ماهه اخر خیلی شکم گنده میشه؟؟؟

بله

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  

[QUOTE=59132798]من زایمان نکردم ازتون سوال دارم ۳ماهه اخر خیلی شکم گنده میشه؟؟؟[/QUمن اصلابادنکرده بودم فقط شکم داشتم اونم از۳۴هفته به بعددرحال انفجارشده بود

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔

بستگی داره چقد قبل بارداری و حین بارداری اضافه وزن داشته باشی، اونایی که وزن نرمال دارن خب کمتر اضافه میکنن و راحت از دست میدن 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"