2777
2789
عنوان

چاقی و عمل بای پس معده

| مشاهده متن کامل بحث + 191647 بازدید | 484 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم قراره بزم دنبال کاراش عمل کنم 105کیلوام قدمم 163... فقط میترسم بعدش بچه دارنشم این نگرانم کرده....  بعد من خیلی لوووسم از, بیهوشی ام میترسم خخ.. تو چن وقت لاغرشدی؟؟ 

خدا جووونم مراقب نی نی تو دلم  باش🤰🤰🤰 ⁦❤️⁩⁦❤️⁩... خدایا شکرررت ک درست وقتی ک فکرشم نمیکردم حاجتمو دادی و مامان شدم⁦❤️⁩
من تو انجام آزمایش های قبل از عمل هستم . می خوام بیمارستان لقمان حکیم عمل کنن . چون آیم و دیابت دارم ...

عزیزم اینی ک میگی کدوم شهره؟؟؟ 

خدا جووونم مراقب نی نی تو دلم  باش🤰🤰🤰 ⁦❤️⁩⁦❤️⁩... خدایا شکرررت ک درست وقتی ک فکرشم نمیکردم حاجتمو دادی و مامان شدم⁦❤️⁩
وای منم قراره بزم دنبال کاراش عمل کنم 105کیلوام قدمم 163... فقط میترسم بعدش بچه دارنشم این نگرانم کر ...

بچه که اصلا مشکلی نداره و میتونی...

ولی به دکترتم بگو که خیالت راحت باشه.

دخترخاله ی من ۳ ماه بعد عملش باردار شد و الان بچش ماشالله یک سال ۴ ماهشه...

فقط پایین اومدن وزنش استپ کرد...

ولی باردار رو بدون مشکل شد.

بیهوشی که ترس نداره... راحت ترین کار دنیاست... میخوابی، چهار کلام باهات حرف میزنن... یهو بیدار میشی میبینی عمل کردی تموم شده رفته...

من بیشترشو تو ۶ ماه، ولی کلش حدود ۱ سال...

ولی اوایلش خییییلیه...

دوستام میگفتن میخوابی پامیشی لاغر شدی...

میری دستشویی میای لاغر میشی...

یعنی اونقدری که زمان نزدیک رو کسایی که همش میبیننت هم میفهمن...

اصلا عالیههه

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
جای زخماش مونده؟؟؟؟ 

بله.

ولی چون‌لاغر شدم کوچیک شدن...

ولی در کل انقدر کوچیکن که لازم نیست بهش فکر کنی...

فقط تو رو خدااااا ورزش کن و گن ببند...

من نکردم، الان مجبور شدم لباس آستین دار بگیرم واسه عروسیم...

حتتتتتتما گن ببند و گن سففففت هم ببند...

من بنظرت بیمه بهم تعلق میگیره؟؟؟ 

عزیزم الان امضاتو دیدم...

حواست باشه بعد عمل تا یه مدت اقدام نکنی...

دخترخالم بخاطر چاقی زیاد باردار نمیشد، تا لاغر شد،(سه ماه بعد عمل) سریع حامله شد...

حالا دیگه وزنش پایین نمیاد.

با این که بچش یک سال و خرده ایشه...

به دکترت بگو، خودش بهت میگه کی بهتره

روشنک جون من تصمیمم جدی واسه عمل ولی هرکی بهم میرسه میگ ضررداره میری تو ای سی ویوازاین حرفا؟؟؟  توخدای راضیی هستی

من بی ام ای ام بالای 43 هستش... بیمه چقدشو میده بنظرت؟؟  چون بیشتراز 8تومن ندارم هزینه کنم وخیلی از چاقی عذاب میکشم ازالان پادرددارم

بنظرت بعدعمل ووزن کم کردن باردارشم بعدش برنمیگرده؟؟؟