2777
2789
عنوان

چاقی و عمل بای پس معده

| مشاهده متن کامل بحث + 191681 بازدید | 484 پست

سلام دوستان من ۱۴ این ماه بای پس کردم. به قدری زجر کشیدم که فقط خدا میدونه. دو روز قبلش پریودم تموم شده بود. من اصصصصصلا تاریخ پریودم بهم نمیخوره. حالا دیروز بازم پریود شدم. کسی علتشو میدونه؟ ممکنه بخاطر فشار زیادی بود که بهم اومد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام چرا زجر کشیدید؟پشیمونید؟دکتراون کی بود عزیزم؟

اهواز. دکتر مسعود عرفانیان‌ . جز سه دکتر مطرح کشوره. اما درد و تهوع و استفراغ نابودم کرد. بین اونایی که اون شب عمل کردن فقط من اینجوری بودم

سلام عزیزم خوبین این عمل هم مثل عمل های دیگه  معده هس؟ اخه مامان من قرار معدشو عمل کنن سرطان ...

عزیزم من که دکتر نیستم. ولی قطعا این عمل با عمل سرطان فرق میکنه.

من نمیدونم اون عمل چجوریه که...

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
سلام دوستان عزیزم. تو رو خدا هر کس تجربه ای داره کمکم کنه. من وزنم ۱۰۳ و قد ۱۶۵.... روز شنبه عمل بای ...

سلام عزیزم.

چند سالته؟

از خود دکترت بپرس چکار کنی و چی بخوری که صورتت پر باشه.

سلام عزيزم خوبي هنوز ني ني سايت مياي؟ شما زايمان نداشتي؟ من بين باي پس و ميني باي پس موندم شما كس ...

من نه عزیزم.

زایمان نداشتم.

ولی دخترعمم که بای پس کرده، هم دوبار زایمان کرده بعدش، هم وزنش رفته بالا.

البته نمیشه گفت فقط بخاطر بای پس بودنه.

چون سه چهار ماه بعد از عملش باردار شد.

در صورتی که تا یک سال نباید باردار میشد.

کلا زده خراب کرده عملو.

عزیزم الان راضی هستی چاق نشدی ؟ ولع نداری؟تو‌رو خدا جوابم رو بده یا درخواست دوستی‌مون قبول کن منم می‌خوام عمل کنم میخوام پیش دکتر شما عمل کنم . یه سوال دیگه ، نیاز به دستشویی بیشتر پیدا میکنی ؟