2777
2789
عنوان

مهریه

148 بازدید | 28 پست

سلام خانم ها الان شرایط گرفتن مهریه چطوره خواهرم 18ساله ازدواج کرده یه بچه 3ساله داره حالا شوهرش رفته با زن های دیگه دوس شده رابطه داره خونشو جدا کرده حالا خواهرم میخواد بره دادگاه مهریشو بگیره شوهرش میگه بهت مهریه نمیدم ماشین رهن خونه به اسم خواهرمه میگه اینام ازت میگیرم میخوام بدونم میتونه مهریه نده ماشین رهن خونه که به اسم خواهرمه ازش بگیره بعد الان تاریج تولدش مهریشه قانون جدید مهریه چطوره چندتا بهش تعلق میگیره ممنون میشم راهنمایی کنید

فقط اینو میدونم ک قانون طرف هیچ مادری نیست

بچه داره شاید براش سخت باشه چیزی از شوهرش بگیره

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مهریشو بزاره اجرا اگه چیزی داشته باشه میگیرن ماشین به اسم بقیه باشه اگه پیامی اینارو گفته که به اسم خواهرمه میتونه بعنوان مدرک حساب کنه روش

بزن باران که دین را دام کردند ...

فقط اینو میدونم ک قانون طرف هیچ مادری نیست بچه داره شاید براش سخت باشه چیزی از شوهرش بگیره

اخه خواهرم الان هیچی نداره نه بیمه نه کار هیچی شوهرشم خونه جدا گرفته با زن های دیگه اس میگه میتونم زن جدید بگیرم مهریه ام ندم بهت واقعا میتونه مهریه نده بعد میگه من دادگاه نمیام خودت برو دادگاه طلاق بگیر خونه زندگیم ول کن برو هیچی حق نداری ببری

زندان که نداره ،فکر کنم قانون جدیده برای مهریه های جدید باشه، وکیل بگیره پیگیری کنه و پدر پدر پدر جد ...

خیلی پرو وقیحه میگه میام خانوادت میکشم بهشون تجاوز میکنم با پسر عموم نقشه واسه برادر زاده ات کشیدم که بهشون تجاوز کنم اگه مهریه بگیری خودتو میکشم دارت میزنم اسید میریزم تو صورتت همش تهدید میکنه فحش میده میزنه

مهریشو بزاره اجرا اگه چیزی داشته باشه میگیرن ماشین به اسم بقیه باشه اگه پیامی اینارو گفته که به اسم ...

ماشین سال94اینا که خرید به اسم خواهرم زد رهن خونه همش خودمون کمک خواهرم کردیم من30گرم طلا فروختم چند سال پیش دادم رهن خونه خواهرم که ادم لاشی تنبل بی کار بی همه چیز دهن پاره اس فقط زبون دراز داره فحش میده داد میزنه

مهریشو بزاره اجرا اگه چیزی داشته باشه میگیرن ماشین به اسم بقیه باشه اگه پیامی اینارو گفته که به اسم ...

یه دونگ خونه پدرش به اسمشه قانون میتونه اونو به عنوان مهریه بگیره ازش

خیلی پرو وقیحه میگه میام خانوادت میکشم بهشون تجاوز میکنم با پسر عموم نقشه واسه برادر زاده ات کشیدم ک ...

عزیزم مهریه رو بیخیال شو برو به جرم تهدید ازش شکایت کن حتی تو ایران هم این حرفا جرمه و شکایت کنی طرفو از خونش جمعش میکنن

عزیزم مهریه رو بیخیال شو برو به جرم تهدید ازش شکایت کن حتی تو ایران هم این حرفا جرمه و شکایت کنی طرف ...

خو مدرکی نداریم که ثابت کنیم این مارو تهدید میکنه فقط تو حرفاش میگه چطوری بریم شکایت کنیم الان میگه دروغ میگن

الان بهش چندتا سکه تعلق میگیره این قانون جدید

قانون جدید هنوز اجرایی نشده الان همون ۱۱۰ تاس که زندانی داره ولی اگه قانون جدید اجرا بشه ۱۴تا بدون زندان

بزن باران که دین را دام کردند ...

قانون جدید هنوز اجرایی نشده الان همون ۱۱۰ تاس که زندانی داره ولی اگه قانون جدید اجرا بشه ۱۴تا بدون ز ...

اگه خواهرم بره ازش شکایت کنه درخواست طلاق بده مهریه بهش تعلق میگیره یانه