2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 28 پست
اگه خواهرم بره ازش شکایت کنه درخواست طلاق بده مهریه بهش تعلق میگیره یانه

مهریه ربطی به درخواست طلاق نداره ولی طلاق گرفتن اونم از سمت زن خیلی سخت گیرن راحت نیس

بزن باران که دین را دام کردند ...

مهریه ربطی به درخواست طلاق نداره ولی طلاق گرفتن اونم از سمت زن خیلی سخت گیرن راحت نیس

پس چاره چیه اون گذاشته رفته دنبال عشق کیف ولگردی خواهرم ول کرده با یه بچه3ساله باید چه کار کنه اگه جدا نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو مدرکی نداریم که ثابت کنیم این مارو تهدید میکنه فقط تو حرفاش میگه چطوری بریم شکایت کنیم الان میگه ...

مدرک نمیخواد ، یکی از فامیلامون یکی تو دعوا تهدیدش کرده بود رفت ازش شکایت کرد ، طرفو از تو خونش کشوندن بیرون

با یه وکیل دربارش صحبت کنید، چون تا اونجای که یادمه حتی ظبط صدا تو دادگاه اعتباری نداره

مدرک نمیخواد ، یکی از فامیلامون یکی تو دعوا تهدیدش کرده بود رفت ازش شکایت کرد ، طرفو از تو خونش کشو ...

اگه ضبط صدا اعتبار نداره حرف ما میخواد چه اعتباری داشته باشه خیلی خیلی دهن پاره اس ما کسیو نداریم بهاش کل کل کنه نه پدر نه برادر ما دوتا خواهریم اینم میدونه ما بی کسیم سواستفاده میکنه ازاین شرایط

اگه ضبط صدا اعتبار نداره حرف ما میخواد چه اعتباری داشته باشه خیلی خیلی دهن پاره اس ما کسیو نداریم به ...

جرم تهدید لفظی یعنی مرتکب جرم با استفاده از الفاظ، طرف مقابل را نسبت به انجام یک عمل بد و نامشروع در آینده بترساند. مجازات جرم تهدید، یکی از دو مجازات از 1 تا 74 ضربه شلاق تعزیری یا حبس از 1 ماه تا 1 سال بوده؛ اما حکم مجازات تهدید همراه با اجبار هر دو مجازات 1 تا 74 ضربه شلاق تعزیری و حبس از 45 روز تا 1 سال می باشد.

جرم تهدید لفظی یعنی مرتکب جرم با استفاده از الفاظ، طرف مقابل را نسبت به انجام یک عمل بد و نامشروع در ...

ما میتونیم از دوتا از پسرعموهاش داداشش که گفته میخوام با کمک اونا خانوادت بکشم تجاوز کنم بهشون شکایت کنبم اونا زندگی خواهرمو خراب کردن

ما میتونیم از دوتا از پسرعموهاش داداشش که گفته میخوام با کمک اونا خانوادت بکشم تجاوز کنم بهشون شکایت ...

خواهرت حتما باید بره شکایت کنه ، اگه شوهرش سابقه کیفری براش درست بشه فکر کنم حق حضانت ازش گرفته میشه

خواهرت حتما باید بره شکایت کنه ، اگه شوهرش سابقه کیفری براش درست بشه فکر کنم حق حضانت ازش گرفته میش ...

میگه بچه رو میبرم از کشور خارج میشم نه مهریه میدم نه چیزی ما شکایت کنیم میتونیم ممنوع خروجش کنیم

اره ، هم واسه مهریه بره شکایت کنه هم تهدید نذارین از موقعیتتون سواستفاده کنه

اره من یه شهر دیگه ام خواهرم یه شهر دیگه میخواه برم پیشش بچشو نگه دارم بره دادگاه شکایت کنه ان شاالله خدا حق خواهرمو بچشو ازش بگیره

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز