2777
2789
اره خیلی بهتره. ۹۰ درصد دعواهامون سر همین تمیزیه!خدایی سخته با یه بچه ۱ ساله همه جا تمیز باشه!

اره تازه انتظار داره خودم هم کاملا تمیز و اتو کشیده باشم اینجور مردها بصری ان همه چیز باید مرتب باشه 

حالا نه میشه از کار خونه کم کنی به خودت برسی نه میشه از کارهای خصوصیت کم کنی به خونه برسی بچه هم باید استاندارد باشه و همه چیزش مرتب 

خسته شدم شاغل هم هستم 

کارگر نمیگیره حتی ماشین ظرفشویی هم نخریدمدتیه دارم میگم  با وجودیکه خودم پولش را داشتم تا بیاد بخره من پیر شدم میگه حالا که مرخصی زایمان هستی سرکار نمیری  برا چی ماشین ظرفشویی میخوای ...

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمن منطقش اینه خونه نباید اصلاکثیف بشه که احتیاجی به تمیز کردن داشته باشه😐

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.
اره تازه انتظار داره خودم هم کاملا تمیز و اتو کشیده باشم اینجور مردها بصری ان همه چیز باید مرتب باشه ...

لااقل واسه اینکه شاغلی نباید بهت گیر بده.درک کنه!

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.
شوهرمن منطقش اینه خونه نباید اصلاکثیف بشه که احتیاجی به تمیز کردن داشته باشه😐

شوهر منم هفته ای یبار در عرض یساعت بحساب خودش همه خونه تمیز میکنه و این تمام کمکش به منه بعد میگم کار زیاد دارم میگه دیگه چته همه خونه که تمیزکردم خب کثیف نکن که خسته شی

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خانما شما چکار میکنین البته اگه شوهر بی نظم دارین

من چنتا راحل به ذهنم رسید انجام دادم یکم بهتر شد

مثلا یه سبد گذاشتم کنار جا کفشی مخصوص جوراب شسته.نشسته هارو هم تا اومد پرت میکنه سمت لباسشویی😁.چنتا چوب لباسی گذاشتم کنار آینه هر وقت لباساشو میندازه رو مبل داد میزنم بردااااااااار بزار روی چوب لباسی.وسایلای تو جیباشو سوییچو مدارکشم یه ظرف گذاشتم روی جا کفشی همشو میریزه اون تو.کششو همیشه تمیز تا زده ولی بخواد یه زیر لباسی برداره کل کشو بهم میریزه منم کل کشوشو خالی کردم فقط چنتا جورابو زیر پیراهنو لباس زیر گذاشتم فقط اونایی که زیاد استفاده میکنه رو گذاشتم دسترس کشو که راحت بردارن بهم نریزه.بعضی وقتا نشستم لباسارو تا میزنم بیشتراشو میدم به خودش میگم تا بزن آسونه،یکم یاد بگیره تمیزی چقد خوبه.خیلی کارا ریزو درشت میکنم یکمی بهتر شد الحمدالله.استارتر جان من درکت میکنم واقعا آدم کلافه میشه.