2821
2789
عنوان

کنکور تو 28سالگی اشتباهه

246 بازدید | 19 پست

دارم لیسانس مامایی میگیرم دانشگاه آزاد یه دانشگاه داغون سال کنکور و اینا اصلا نفهمیدم چی کار میکنم رتبم خوب نشد از طرفی رشتم بازار کار آنچنان نداره میخوام همزمان که دارم لیسانس میگیرم طی این سالها بشینم بخونم واسه کنکور و یکسال بعد طرح هم ترمیم کنم 28سالگی برم دانشگاه علوم تغذیه روزانه بیارم با لیسانس مامایی و تغذیه که دارم مطب بزنم جز رشته تغذیه رشته خوبی به نظرم نمیرسه باقی رشته های پیرا طرح دارن و یکی و همون مثل رشته خودمن رشته های تاپ مثل دندون و دارو و پزشکی هم نمیتونم قبول شم هم سال تحصیلشون زیاده

گفتم رشته خودمو تا دکترا بخونم میبینم قبولی اونم امکان نداره کمکم کنید چیکار کنم میترسم وقتی تو دانشگاه دارم درس میخونم استخدامی مامایی بیاد قبول بشم دانشگاه و چیکنم

به عشق مردن زندگی میکنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کنکور هیچ سنی براش بد نیست اتفاقا ۲۸ که هنوز اول جونی هستی

یه جور آزمون استخدامیه دیگه عزیزم

اگه پزکی قبول بشی که طلاس

اگه میخوای بدی هم عالیه

وقتی که زخمی شدی،زمان عقب نشینی نیست:وقت جنگیدن تا آخرین نفسه!...

اره عشقم هست من خودم طرحی ام ولی تغذیه نیستم صفش هم خیلی کندهههههههه اگر میتونی فیزیو قبول شو الان ...

ببین طرحش اختیاره تغذیه طرحش اجبار نیست تو اکثر سایتا دیدم

فیزیو نمیتونم قبول بشم واسه قبولی دکتراش باید کنکور داد شما میگید چیکار کنم همین مامایی هم نمیتونم تا دکترا بخونم

به عشق مردن زندگی میکنم

2825
2823
2791
2779
2792