2777
2789
عنوان

همسر رمانتیک

| مشاهده متن کامل بحث + 4914 بازدید | 114 پست
اینجور سوپرایز شدنا خیلی خوبه  عشقتون ابدی

ممنونم البته منم یه سورپرایز بزرگ دارم برای همسرم اخر این ماه سومین سالگرد عقدمون هست یه جشن خیلی خچب تدارک دیدم 

تا خدا با من است زمانه با من است .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه که بودم فامیلمون از این اسباب بازیهای ماهی گیری داشت ولی هیچوقت نمیداد استفاده کنم، عقده شده بود برام. یه بار داشتم با همسرم فیلم میدیدیم از این اسباب بازیها تو فیلمه بود، منم همون موقع گفتم اااا از اینا، براش تعریف کردم جریانو.

دو سه ماه بعد اومد دم شرکت دنبالم با یه کادو که همون اسباب بازیه بود.

این اولین و آخرین کار رمانتیکش بود 🙄🙄🙄🙄

دنیا گرده
ممنونم البته منم یه سورپرایز بزرگ دارم برای همسرم اخر این ماه سومین سالگرد عقدمون هست یه جشن خیلی خچ ...

ای جان بسلامتی سالگردتون پیشاپیش مبارک 

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
همه ی گل های خونه ام سوپرایزای همسرمه 😍

خوش بحالت.خداروشکر

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
والا این سریالای ترکیه ای رو ادم نگا میکنه.چقدر از دختر تعریف میکنن... حرفای قشنگ میزنن کادوو سورپرا ...

نگرد نیست. اون مردا تو فیلما هستن. اون عده معدودی هم که تو جامعه میبینی یا واقعاااا خوب و‌کمیابن، یا یه ریگی به کفششون هست، از یه جای دیگه کم میزارن واسه زنشون

دنیا گرده

زمانی که تو عقد بودیم یک بار اعصابش از جای دیگه خورد بود بیخودی با من جر و بحث کرد

پای تلفن بودیم و مامانم هم فهمید.

فرداش از سر کار که میامدم اومد دنبالم.

وقتی سوار ماشین شدم فهمیدم یک بویی میاد اما متوجه نشدم بوی چیه.تو راه همش حرف میزد و ابراز پشیمونی و معذرت خواهی میکرد.

یهو موقع پیاده شدن دیدم یک دسته گل بزرگ از عقب ماشین برداشت داد بهم گفت این واسه خودت یک دسته گل کوچیکترم داد گفت اینم واسه مامانت که فهمید باهات بحث کردم بهش بده بگو معذرت خواهی میکنم ازش.خودش بخاطر همون مشکلی که گفتم اعصابش خورد بود مجبور بود بره.

اون قشنگ ترین عذرخواهی بود که ازم کرد.

آرررره منم نمیدونستم و به خاطر رفتن شوهرم خیلی دلم گرفته بود ولی عصر با سورپرایز همسرم همه دنیا رو ب ...

بریم با شوهرامون دعوا کنیم

حالا خودمون نمیدونستیم روز مادره، اونا هم باید بیخبر میموندن؟ این انصافه آیا؟😎

من که مجردم     ولی الان ملت میریزن سرتون با این شوورای رومانتیکتون     واگزار ...

چرا ؟همش باید بدبختی این و اونو بشنویم؟؟من ک خوشی دوستانو میبنم خوشحال میشم

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"