2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سارا جمالی مدرس مجرب زبان انگلیسی، سابقه همکاری با ایرانمهر و سفیر ( سوپروایزر و مدیر داخلی ) کارشناس ارشد آموزش زبان انگلیسی از دانشگاه تهران، مدرس زبان عمومی، مکالمه و کنکور با مناسب ترین قیمت و با متدهای جدید آموزشی اقدام به برگزاری کلاس های خصوصی و نیمه خصوصی کرده است که میتوانید از شرایط ویژه تخفیف نیز استفاده کنید

09173053119

معلم اول دبستان در تهران

آیا در تهران بدنبال معلم تخصصی اول دبستان می گردید؟؟؟؟؟

سایت معلم اول با همکاری کادری مجرب و توانا از دبیران رسمی آموزش پرورش و مدارس برتر غیر انتفاعی این امکان را برای شما فراهم نموده است که در اسرع وقت مشاوران حرفه ای خود را به منزل یا محل کار شما اعزام نماید بعد از تعیین سطح کتبی و شفاهی شرایط دانش آموز شما را بسنجد و بهترین دبیر متناسب با روحیات و توانایی های فرزند شما را برای شما در نظر بگیرد. معلم اول همچنین در طی دوره آموزشی دانش آموز شما را تنها نخواهد گذاشت، پشتیبان های تخصصی موسسه در بازه های زمانی کوتاه طی دوره آزمون های سنجش پیشرفت تحصیلی دانش آموز را به صورت حضوری یا مجازی کاملا رایگان برگزار خواهند کرد.

تخصصی ترین سایت اول دبستان

روی لینک کلیک کنید

http://moalemaval.ir

شما والدین گرامی می توانید با شماره های موجود در سایت جهت مشاوره تخصصی با مشاوران حرفه ای پایه اول دبستان تماس بگیرید و از راهنمایی های لازم جهت بهبود مشکلات درسی دانش آموز خود کمک بگیرید.

برای اطلاع از قیمت ها و مشاوره رایگان تماس بگیرید (روی شماره کلیک کنید)

شعبه شرق

77198037         

شعبه غرب        شعبه شمال

46049232             26302905

شماره همراه  : 09127637414

سلام تودیس تو منزل زیاد خوب جواب نمیده جایی که من هستم توان پرداخت کلاس رو ندارن حتی جلسه ای ۱۰ تومن ...

سلام عزیزم خوبی 

ایشالا که همیشه موفق باشی 

میگم هنوز هم تدریس میکنید؟؟؟!

سلام عزیز

شما بازم تدریس انجام میدین

من دیپلمه ام ولی ریاضی اول تا ششم رو فول فول ام می تونم به نظرتون معلم خونگی بشم؟

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

معلم اول دبستان در تهران

آیا در تهران بدنبال معلم تخصصی اول دبستان می گردید؟؟؟؟؟

سایت معلم اول با همکاری کادری مجرب و توانا از دبیران رسمی آموزش پرورش و مدارس برتر غیر انتفاعی این امکان را برای شما فراهم نموده است که در اسرع وقت مشاوران حرفه ای خود را به منزل یا محل کار شما اعزام نماید بعد از تعیین سطح کتبی و شفاهی شرایط دانش آموز شما را بسنجد و بهترین دبیر متناسب با روحیات و توانایی های فرزند شما را برای شما در نظر بگیرد. معلم اول همچنین در طی دوره آموزشی دانش آموز شما را تنها نخواهد گذاشت، پشتیبان های تخصصی موسسه در بازه های زمانی کوتاه طی دوره آزمون های سنجش پیشرفت تحصیلی دانش آموز را به صورت حضوری یا مجازی کاملا رایگان برگزار خواهند کرد.

تخصصی ترین سایت اول دبستان

http://moalemaval.ir

شما والدین گرامی می توانید با شماره های موجود در سایت جهت مشاوره تخصصی با مشاوران حرفه ای پایه اول دبستان تماس بگیرید و از راهنمایی های لازم جهت بهبود مشکلات درسی دانش آموز خود کمک بگیرید.

برای اطلاع از قیمت ها و مشاوره رایگان تماس بگیرید (روی شماره کلیک کنید)

شعبه شرق

77283510        

شعبه غرب        شعبه شمال

46049232             26302905

شماره همراه  : 09127637414

کل ریاضی هفتم را رایگان رایگان آموزش دادم

آنقدر راحت و شیرین درس دادم

فقط کافی است که یک فیلم ببینید تا متوجه شوید

رایگان رایگان هست

در تلگرام یا ایتا به من پیام دهید

خانم فروغی ۰۹۰۱۲۹۷۷۳۷۰

آدرس لینک‌کانال آموزش ریاضی هفتم در ایتا   @reyazimahsa5