2777
2789
عنوان

توهم شیرین بارداری

390 بازدید | 13 پست

من چند روزه دوباره دچارش شدم. با یک کیست گردن کلفت تو تخمدان و آندومتر آنورمال خیلی رو می خواد که توهم بارداری هم داشته باشه آدم. ولی چه توهم شیرینیه این توهم

برام دعا کنید دوستان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مادر هستما اما برای بچه دوم شدیدا به در بسته خوردم. بچه که می بینم خون تو رگام منجمد میشه

خوش به حالت یکی داره. سلامت باشه عزیزم

من که همون یکی رو هم ندارم  

كاش ميدانستي براي داشتنت 👶🏻دلي ♥️را به دريا زدم كه از آب 💧واهمه داشت...😣😢( خدايا تا ابد شكرت🥰)

من امروز موعدمه ولی دو روز پیش چند قطره خون دیدم

حالا کی میخواد خونریزی شروع بشه خدا میدونه

الان توهم زدم که باردارم  

كاش ميدانستي براي داشتنت 👶🏻دلي ♥️را به دريا زدم كه از آب 💧واهمه داشت...😣😢( خدايا تا ابد شكرت🥰)
من امروز موعدمه ولی دو روز پیش چند قطره خون دیدم حالا کی میخواد خونریزی شروع بشه خدا میدونه الا ...

منم به خاطر لکه خونی که پریروز دیدم و فعلا قطع شده این توهمو زدم دیگه. الان که داره بهم خوش می گذره ولی وای بروزی که توهمم تموم بشه

منم به خاطر لکه خونی که پریروز دیدم و فعلا قطع شده این توهمو زدم دیگه. الان که داره بهم خوش می گذره ...

آخ آخ پس همدردیم  

همش تو دستشویی ، چک می کنم ببینم اومد یا نه

ای خداا

میشه توهممون واقعی باشه  

من ماه پیش حداقل توهم میزدم این ماه توهمم ندارم🤣🤣🤣

سلام تمام احساسم….نميدونم دختري يا پسر … ميدونم يه فرشته اي و تو اوج آسمونها زندگي ميکني … دستاي گرم کسي رو سرته که من هر وقت کم ميارم بهش پناه ميبرم…تو پيش خدايي هستي که من تو رو از خودش خواستم و ازش ميخوام بهم اعتماد کنه و بدونه ازت خوب مراقبت ميکنم .. برام فرق نداره که پسري يا دختر من فقط ميخوام با نگاه کردن به صورت نازت آروم شم .. ميخوام دستاي کوچولوت رو ببوسمو صورت قشنگت رو ناز کنم… نميدوني با اومدنت چقدرشادمون ميکني …ما خيلي درباره ي تو حرف ميزنيم … وقتي از تو ميگيم غرق شادي و عشق ميشيم…ميدونم از خدا دل کندن سخته اما خواهش ميکنم زودتر بيا .. دوست دارم تو وجودم حست کنم … دوست دارم صداي قلبت رو بشنوم …بيا من خيلي منتظرتم …من عاشقانه صبر ميکنم تا تو آماده ي سفر بشي و بياي پيش ما … پيش پدر و مادري که نديده عاشقتن .. خدايا من هر چي تو زندگي دارم از تو دارم ازت خواهش ميکنم کوچولوي منم بهم هديه بده ..  خدايا همه ي اونايي که ازت ني نيشون رو ميخوان بي جواب نذار..                                               دوبار سقط داشتم😔😔میشه با دل پاکتون برای مادرشدنم صلوات بفرستین                                        خداجونم هیچکسو با پاره تنش امتحان‌نکن حتی اگه اندازه یه کنجده........                                               خداجونم به من فرزندی عطا کن نه لایق من وبندگی ام که لایق خودبی مثالت وبخشندگی ات❤

منم 3 روز ه عقب انداختم همش تو دسشویی چک میکنم خونی نیس ویه هفته اس درد پری دارم دوسه روزه حس شیرین مادر شذن داشتم

ولی شب بی بی زدم منفی بود صبح یه هاله خیلی خیلی کمرنگ ازمایشمم منفی بود اینقده ناراحتمممم

اخ خیلی مطمین بودم مثبت باشه این ماه

حالا داشتم برنامه ریزی میکردم چطور شوهرمو غافل گیر کنم   

بی خبراز شوهرم پیچوندمش رفتم ازمایش ای خداا

عشق من همسرمه خدا جونم عشقمونو پایدارکن ،تا کور شود هرآنکه نتواند دید