2777
2789
عنوان

انواع باسلوق و ژله پف پفی ( مارشمالو) ماریا

| مشاهده متن کامل بحث + 39355 بازدید | 475 پست
الآنم شعله پخش کن گذاشتم سه دقیقه از ده دقیقه مونده اما مثل حلوا نشد  خراب شده یعنی؟

خراب که نمیشه یکم پختش طولانیه نگران نباش

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
نه حرارت کم بود متوسط بود  هر چقدرم صبر کردم اون رنگی نشد یعنی خراب میشه😰 به نوع نشاسته ربطی ...

خراب چرا بشه عزیز دلم. مساله ای نیست بزار کاملا سفت بشه و از ظرفت جدا بشه. 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ماریا جون برای باسلوق نشاسته گندم بهتره یا ذرت؟؟

سلام گلم فرقی نداره ذرت راحت تره فقط

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

ماریا جان من باسلوق درست کردم موبه مو مثل شما ولی یک ساعت و نیم طول کشید تا یکم‌ حالت خمیری پیدا کنه گذاشتم سرد بشه که گلوله کنم ولی به دستم سبید باز گذاشتم رو گاز نمیدونم چرا سفت نمیشه نزدیک دوساغته الان . نمیدونم خراب نمیشه سرد شد دوباره رو گاز گذاشتم؟؟

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792