2777
2789
عنوان

انواع باسلوق و ژله پف پفی ( مارشمالو) ماریا

| مشاهده متن کامل بحث + 39359 بازدید | 475 پست
سلام گلم حدودا ده دقیقه ولی باید حواست باشه شاید زودتر ببنده درجه فریزر متفاوته یکم چسبنده باشه روش ...

اها مرسی عزیزم ژله رو یه ساعت پیش تموم کردم😁

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
ممنونم 💖💖💖 @ماریاقناد   اینم باسلوق من نتونستم خودم عکس بگذارم دوستم زحمتش کشید

اره الان برام باز شد. وای افرین دستت درد نکنه خسته نباشی 👏👏👏👏👏

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ماریا جان

باسلوقی ک اول دستورشو گذاشتیو میشه پودر ژلم بهش اضافه کنم تا رنگای مختلف داشته باشم؟

آخه برا تولد بچه میخام

میخوام هم گرد باشه هم رنگی رنگی

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
سلام ماریا جان باسلوقی ک اول دستورشو گذاشتیو میشه پودر ژلم بهش اضافه کنم تا رنگای مختلف داشته باشم؟ ...

سلام گلم. خب دومین دستور باسلوق هم همینه ژله داره با رنگای متفاوت

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
سلام گلم. خب دومین دستور باسلوق هم همینه ژله داره با رنگای متفاوت

آره ولی نوشتید سفت نیست  نمیشه گردش کرد 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
آره ولی نوشتید سفت نیست  نمیشه گردش کرد

اهان قالب نداری . 

همون باسلوق پس توش ژله بریز

اهان قالب نداری .  همون باسلوق پس توش ژله بریز

قالب دارم ولی دوس دارم گرد باشه 

ممنون عزیزم😘

سلام ماریا من همین الان دارم باسلق درست میکنم اما خب بعد نیم ساعت رنگش سفید نشده سفت شده اما سفید نه ...

سلام گلم احتمالا حرارتت زیاد بوده زود خودشو گرفته

سلام گلم احتمالا حرارتت زیاد بوده زود خودشو گرفته

نه حرارت کم بود متوسط بود 

هر چقدرم صبر کردم اون رنگی نشد یعنی خراب میشه😰

به نوع نشاسته ربطی ندارد 

یعنی چه نشاسته ذرت باشه چه گل رنگش سفید میشه؟

نشاسته من گل بود