2777
2789
عنوان

فوليك اسيد قبل بارداري

206 بازدید | 11 پست

دوستان من قصد بارداري دارم و دكتر اين قرص و برام نوشته 

يكم نگرانم لطفا كسي ميدونه بگه اين فوليك اسيدي كه اين داره براي بارداري كافيه ؟؟ فكر ميكنم نوشته ٢٠٠ ميكرو گرم ؟ اره ؟؟؟

ايا بجز اين جدا هم فوليك اسيد بخورم يا نه ؟؟

بعد ١ ميلي بخورم يا ٥ ميلي ؟؟؟

زيادي هم بده؟؟؟

خدايا اين هديه قشنگت سالم بياد پيشم ... لطفاااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیروز رفتم دکتر زنان، گفتم ویتامین ای و ث هم قبل بارداری بخورم، گفتش نمیخاد فقط فولیک اسید حتی نوعشم نگفت 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

من دیروز رفتم دکتر زنان، گفتم ویتامین ای و ث هم قبل بارداری بخورم، گفتش نمیخاد فقط فولیک اسید حتی نو ...

اينو يه ماما بهم داد دكتر خودم نداد ... المانيه .. ولي يه دوره ميخوردم بعد ازمايش دادم تمام ويتاميناي بدنم كامل بود .. ولي ديروز دكتر خودم كفت فوليك ميخوري گفتم اره ولي يهو نگران شدم نكنه كم باشه

خدايا اين هديه قشنگت سالم بياد پيشم ... لطفاااا
اينو يه ماما بهم داد دكتر خودم نداد ... المانيه .. ولي يه دوره ميخوردم بعد ازمايش دادم تمام ويتامينا ...

فولیک اسید به صورت عادی برای قبل بارداری ۴۰۰ میکرو گرم هست، مگه اینکه قبلا سقط داشته باشی ، که در اون صورت باید ۵ میلی استفاده کنید

تورو خدا هرکی امضامو میخونه یه صلوات برای بهتر شدن زندگیم بفرسته.ممنونم ازتون.

اول از همه حتما پیش کسی برو که بهش اعتماد داری چه ماما چه پزشک متخصص

اگه اعتماد نداشته باشی خیلی سخت می شه و هرچی می ده رو باید از اینو اون بپرسی خوبه یا نه

من دکترم بهم یدوفولیک داده بود

هم ید داره هم فولیک اسید ایرانی هم بود

من راضی بودم

اکثر دکترا همینو می دن

یه سری دارو ها ایرانیشون بهتر از خارجیشون اینکه آلمانیه قرار نیست حتما خوب باشه

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷