2821
2789
یه نکته رو یادت باشه عروس هرچقدر کمتر تر ارزشش کمتر🥲منم خیلی ضربه خوردم از سادگیم

یکم بمن یاد بده

چیکار کنم درسته

تاپیک قبلیمم بخون بدونی با کی طرفی 🤦🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قدرخودتوبدون آزادانه کم توقع نمیشه ک اولویتاولویتشون همه چی میشه ب جزشما خرج اضافی ن ولی هیچ وقت برای خودت کم نذاربهترینهاروبخربعضی این بلاگرا تواینستاچیزایی میذارن ک واقعا حقه و امثال من تجربش کرده

دختره همیشه جاهای ارزون خرید میکرد ک شوهرش خرجش زیادنشه شوهره هم یادگرفته بود برای خودش و مادرش و خواهرش از جاهای گرون خرید میکرد برای زنه میرفت جاهای ارزون مرداقدر نمیدونن فک میکنن لیاقتت همینقدره نمیفهمن ک تو رعایتشون و میکنی

خسته ام

خب بگو چه توقع های داشته باشم چند تا مثال میزنی ؟

مراسمهاییو ک باید انجام بده طبق رسم ورسوم خانوادت انجام بده مثلا مثل من خل نشو سرویس طلا نقره برداربگو دستش خالیه حلقه بدل بخر بگو گناه داره موقع خرید نبرش پایینترین نقطه شهرو بنجل ترین جنس بردارک اذیت نشه

نداره نیادجلو

خسته ام

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792