2789

من یه ترم خوندم کلاسور داشتم میخوام برا ترم بعد دفتر ۲۰۰ برگ بگیرم نظرتون چیه؟

و اینکه به نظرتون مطالب ترم یکم باشه و ادامش مطالب ترم دو رو بنویسم بهتره یا جدا باشه؟ مثلا مطالب ترم یک تو کلاسورم باشه مثلا تجارت ۱ رو مطالبش و دارم ادامش مطالب تجارت ۲ رو بنویسم؟

دختری از دیار اصفهان♡معمولا تو تاپیک های مهم شرکت نمیکنم ک یه موقع راهنمایی اشتباه نکنم..🫶🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کلاسورپشت هم

اخه ترم یک مطالب آنچنانی نداشت برا امتحانا چندتا استاد ها سوال دادن و باقیشونم جزوه

نمیدونم چیکار کنم

دختری از دیار اصفهان♡معمولا تو تاپیک های مهم شرکت نمیکنم ک یه موقع راهنمایی اشتباه نکنم..🫶🏻

من دفتر داشتم ترم اول ولی از ترم دوم با کلاسور راحت تر بودم دو تا داشتم ترم که تموم میشد مطالبو میذا ...

اهان چون بعضی همکلاسی هام سررسید داشتن گفتم شاید دفتر بهتر باشه

اخه ترم یک مطالب آنچنانی نداشت برا امتحانا چندتا استاد ها سوال دادن و باقیشونم جزوهنمیدونم چیکار کنم

حب کلاسور ماندگار تره تا دفتر و ورقاش کم و زیاد دست خودته

اگر هم خودشون جزوه بدن ک چ بهتر الان نخر بزار ترم شروع بشه .فقط یه دفتر ساده ۱۰۰ برگ بخر مبادا همیشه تو کیفت بزار

❤️

حب کلاسور ماندگار تره تا دفتر و ورقاش کم و زیاد دست خودته اگر هم خودشون جزوه بدن ک چ بهتر الان نخر ب ...

اوهوم

آخه کلاسور یکمم بزرگه تو دست و پاست

نه کلاسور بهترهمن خودمم از کلاسور استفاده میکنم برگه های ترم قبل و میزارم تو پوشه دوباره برگه جدید م ...

تو دست و پات نیست؟

تو دست و پات نیست؟

نه پوشه رو که میزارم خونه

چون به برگه های ترم قبل احتیاج پیدا نمیکنم

بعد فقط کلاسور با خودم میبرم اگرم اون درس کتابی داشته باشه با خودم میبرم چون اکثر درسای ما کتاب نداره