2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پسر منم 4 سالگی حرف افتاد. فرزند سومم بود و من بخاطر افسردگی بعد زایمان نتونسته بودن باهاش ارتباظ صورت به صورت به اون صورتی که باید بگیرم. انواع چیزا رم امتحان کردم تخم کفتر و گفتاردرمانی و..

سر آخر جبران کمبود ویتامین های بدنش کار رو درست کرد.

چه ویتامین هایی براش گرفتی لطفا میگی تو رو خدا ؟؟

آزمایش نوشت دکتر براش، سر خود ندی خطرناکه، باید بری دکتر برات آزمایش بنویسه چون اگه کمبودشو نداشته باشه پبدی زیادش هم ضررداره براش. پسر من کمبود شدید ویتامین دی و آهن داشت. کلا تکامل صوتی حنجره و دهان و فک اگه دچار ضعف باشه این امر به تعویق می افته، هرچنداز نظر علمی شایذ به صراحت گفته نشده باشه ولی طبق تجربه خیلیا این قضیه ثابت شده، آها یادم اومد شربت امگاسه هم دکتر بهش داد.. این خیلی مهمه..

از گفتار درمانی میترسه همکاری نمی کنه

من پسرم رو برده بودم گفتاردرمانی گفتن چون فرمان پذیری نداره اول باید چند جلسه کاردرمانی باهاش انجام بدین، افتضاح بود یعنی اصلا هرچی طرف انرژی میذاشت میگقت پسرم گوش نیمداد و کار خودشو میکرد، چند جلسه بردم دیگه نتونستم چون تکمیلی نداشتیم و هزینه از جیب خودم میدادم