2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من سه روز پیش زدم مثبت بود البته یه بار یه هاله خیلی کمرنگ افتاد.یه بارم به جا دوتا خط سه تا خط افتاد ولی دیروز رفتم ازمایش خون دادم و مثبت بود.اینکه میگن اگه پیش از موعد بی بی مثبت باشه بچه پسره درسته؟

خدایا منو به آرزوی قلبیم برسون   
برا من سه روز پیش زدم مثبت بود البته یه بار یه هاله خیلی کمرنگ افتاد.یه بارم به جا دوتا خط سه تا خط ...

وای چه خوشحال کننده ... بی بی چک مثبت همیشه هیجان انگیزه ... ایشالا خدا حفظش کنه بسلامتی .... هرچی هست سالم باشه

این نیز بگذرد . . .

دوره هات چندروزه هست؟ ماه چندم اقدامی؟

ماه پنجم.٢٨ روزه س. ماه های قبل دوروز تاخیر داشتم وپری اومده احتمالن امشب یا فردا صبح بیاد😭😭😭😭

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی  
وای چه خوشحال کننده ... بی بی چک مثبت همیشه هیجان انگیزه ... ایشالا خدا حفظش کنه بسلامتی .... هرچی ه ...

ممنون عزیزم انشالله هر کی منتظره به زودی مثبت شه براش

خدایا منو به آرزوی قلبیم برسون   
برا من سه روز پیش زدم مثبت بود البته یه بار یه هاله خیلی کمرنگ افتاد.یه بارم به جا دوتا خط سه تا خط ...

خوب مبارکه ولی تاحدی بله چون بچه پسردرروزتخمکگذاری نزدیکی کنی احتمال وجودش هست وبرای دخترهرچی ازروزتخمک گذاری دوربشه امکان فرزنددختراست

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹

بچه ها من 20 اسفند کورتاژ شدم

20 فروردین پریود شدم

الان 24 هست و هنوز پریود نشدم

بی بی هم گذاشتم یه هاله در حد توهم دیدم ولی هاله اعتبار نداره...

پس فردا هم پیشواز هست و بلاتکلیفم

البته یه رابطه مشکوک 9 روز پیش داشتیم

نمیدونم فردا برم آز معلوم میشه یا نه

کسی تجربه ای نداره؟؟

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات