2821
2789
عنوان

کیا خونه دست مستاجر دارن بیایین

271 بازدید | 29 پست

خونم ی واحد نقلی و تمیزه کابینت هاش سفید و بدون خراشیدگی همه چیز داره بنظرتون یکسال بدم

به پولش نیاز داریم ولی املاکی اومد میگه حیف این خونس بدی اجاره همسرم پشیمان شد نداد

همسرم راضی کنم ولی میترسم مستاجر داغون کنه با یکسال

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر واقعا نیار داری به پولش که شوهرت پشیمون نمیشد

لطفا قبل از شرکت در تاپیکم رپیلا روی کامنتم... امضام رو بخون🙏🏻لطفا کامنتم رو لایک نکن ممنونم،آقایون درخواست ندید،اگر آقایی در تاپیک شرکت نکن،اگر کامنتم برخلاف نظر تو هست ممنونم نظرت رو برای خودت نگه دار و ریپ نزن،من وقتی یه تاپیکی رو میزنم یعنی یا میخوام صحبت کنم اگر حوصله و اعصاب نداری و میخوای چرت پرت بگی منم بد ترم از تاپیکم برو حوصله تورو ندارم یا کمک میخوام یا جهت فانه که جنبه نداری از تاپیکم برو،اینجا یه سایت زنانه اس آقایون اینجا چی میخوای؟تاریخ این امضا 1404/11/17

بستگی به مستجر داره

یسریا خیلی مراقبن یسریام نمیدونم چرا انگار عقده دارن

ما مستجرمون مگه میرفت؟ میگفت خونه مال خودمه😐اخرش با کلی دادگاه رفتن اومدن انداختیمش بیرون رفتم خونه رو ببینم اصلا نشناختم🤣🤣درا شکسته دوش حموم شکسته کابینتا باد کرده اصلا یه وضعی🤣🤣

نر های هول که به مادرخودتونم رحم نمیکنید درخواست ندین چون با چیز خوبی مواجه نمیشین♥️🦃

با یکسال به نظرم داغون نمیشه ما هم خونه نوساز صفر رو دادیم اجاره 💔ولی خب خالی بود (تهران بود خونه ) الان از پولش بیشتر استفاده میکنیم

منم اولش مثل همسرتون دلم میسوخت الان راضی ام اخه انقدر گرونی هست که ...

سیصد گل سرخ، یک گل نصرانی مارا ز سر بریده می ترسانی ما گر زسر بریده می ترسیدیم در محفل عاشقان نمی رقصیدیم....

حق با همسرتعارزش نداره هیچ مستاجری دلش نمیسوزه تو این زمونه

خونه از ما۳ساعت فاصله داره دیر به دیر میریم گاهی همبن فکر میکنم تازه ۱۰۰پیش و ۱۰ اجاره میکنه املاکی نهایت

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792