2777
2789
عنوان

ناموسن اخه؟؟؟😰

452 بازدید | 33 پست

خدایی چه کودکان باکلاس شدنا😓

سه ساعت دارم عینکاشو میبینم چنتاش جدا کردم تازه میبینم واس بچه هاس😅😂😂😂اصن یه وضی

زمان ما والا اوج لاکچریت ازین عینک پلاستیکیا بودا😂

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون پلاستیکیا جز ضرر چی داشت مگه؟ اینل خیلی بهترن

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

اووو کجاشو دیدی من دخترم میگه مامان رنگه لاکمو با گل سرم ست کن😕

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
اووو کجاشو دیدی من دخترم میگه مامان رنگه لاکمو با گل سرم ست کن😕

نسله جدیدن 😅فرا گودزیلا.حالا بچگیا ما سرتا پا شنبه یکشنبه😂

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  

همینه که هس

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.