2777
2789
عنوان

ناموسن اخه؟؟؟😰

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 33 پست

دلم برای بچه های این دوره میسوزه😔

درسته امکانات براشون زیاده، ولی تنهان، دچار روزمرگی ان، فقط به فکر تیپ و ظاهرن... نه بدو بدویی، نه لی لی،هیچی... هیچی... گوشی به دستن و دنبال غر زدن....

ما رها بودیم. شاد بودیم... فقط بازی میکردیم و بازی...

بچه هاتونو مثل قدیما تربیت کنید. بذارید مثل قدیمها خاک بازی کنن، آب بازی کنن، وسیله های خونه رو خراب کنن، روی دیوار نقاشی بکشن... بذارید مثل ما بچگی کنن تا بزرگ شن

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂تو فک کنم دیگه عینک ببینی جیغ بزنی😂😂😂

نه والا بعد اون ٣ تا ديگه خريدم

بيخيال شدم ديگه😅😅

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
دلم برای بچه های این دوره میسوزه😔 درسته امکانات براشون زیاده، ولی تنهان، دچار روزمرگی ان، فقط به ف ...

اره خدایی خیلی خوب بود اون دوران😟

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد