2821
2789
عنوان

چرا بعضی ها اینجا انقدر شل مغزن

246 بازدید | 14 پست

یکی تاپیک زده داره از حس خوبش نسبت به همسرش میگه، ملت ریختن اون زیر میگن وای نگو الان چشم میخوری، چرا این عنوان و زدی اصلا

ملت عاشق بدبختی، بنده خرافات

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من تاپیک زدم نظرتون راجب اقایون مو فر

چون پارتنر خودمم موهاش فره

یکی نوشته خیلی حقیری و میخوای مردا بیان سمتش بعد نوشتم من میخواستم نظر بدونم تو چرا اینقدر بد بینی طرف نوشته شاید شوهرتم ببعی دوست داره که خیانت کرده

واقعا بعضیا دیوونن

چشم زخم و چمیدونم ارتعاش اسم و حس شیشم و ساعت جفت و دعا نویس و ...

فکر نمیکردم دیگه کسی به این چرت و پرتا باور داشته باشه تا اینکه وارد اینجا شدم

“.The winner takes it all, and the loser has to fall”

ان شاالله چشم خوردن قسمتت میشه با تک تک ذرات وجودت ایمان میاری😁

چه ربطی داره، اتفاقات خوب و بعد تو زندگی همه به وفور میوفته، حالا هربار اتفاق بدی افتاد بگیم چشم خوردیم؟!

چه ربطی داره، اتفاقات خوب و بعد تو زندگی همه به وفور میوفته، حالا هربار اتفاق بدی افتاد بگیم چشم خور ...

نه هرچی اتفاق بده ربطی نداره

مثلا طرف از یه خوشی بزرگش از یه خرج بزرگی که کرده تعریف میکنه یا بقیه میبینن بلافاصله یه اتفاقی میوفته که از دماغش درمیاد این همون چشم زخمه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

نه هرچی اتفاق بده ربطی ندارهمثلا طرف از یه خوشی بزرگش از یه خرج بزرگی که کرده تعریف میکنه یا بقیه می ...

چه جالب، عزیزم اسم این تصادفه، و بر پایه احتماله،

حتما مدرکتم به جون بابامه

واژه جهان سومی به نظرت برا چیه؟

همه جای دنیا این مدل آدم ها هستن، مثلا اونایی که فکر میکنن زمین صافه، اونایی که فکر میکنن یه قانون جذبی وجود داره، اونایی که دنبال خوشبختی با کوانتومن

همه جا بی عقل هست، حالا اینجا یکم بیشتر

چشم زخم و چمیدونم ارتعاش اسم و حس شیشم و ساعت جفت و دعا نویس و ...فکر نمیکردم دیگه کسی به این چرت و ...

شوخی میکنیییییی؟!

افتضاحه الان، چون مردم از دین که دل بریدن الان همونا افتادن دنبال ارتعاش و کوانتوم و انرژی و موقعیت اورانوس، باقی هم که ما باشیم از نظرشون به آگاهی نرسیدیم هنوز😄

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792