بچه ها 4ماهه با خانواده شوهرم قهرم ...عقدم هستم....حالا تازه شوهرم رفته با پا درمیونی بزرگا اشتیش دادن..پدرشوهرم گفته منو ببره محل کارش صحبت کنیم ولی من متنفرم از همشون خستم کردن.. گفتم نمیرم حالا خانوادم تحت فشارم گذاشتن باید جمعه برم...اما حد اقل دوس داشتم اگه میخان بیان دنبالم خونه خودمون ...قرارمم با شوهرم همین بود گفتم اگه اومدن برمیگردم وگرنه محاله ...موندم تحت فشارو انجام کاری ک دوس ندارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من از مشکلاتت خبر ندارم و نمیدونم مقصر بحثاتون کی بوده اما هرجور رفتی یا اومدن و اشتی کردی، رابطتونو کمتر کن، شیوه دوری و دوستی رو پیش بگیر. احترام بذار اما صمیمی نشو
عزیزم مجبور نیستی کاری کنی که باعث اذیتت بشه مهم تر از پدرشوهر یا هر فرد دیگه ای خودتی و آرامشت، سعی کن اولویت زندگیت خودت باشی چون وقتی به یکی بیشتر از لیاقتش بها بدی این جسارت میدی بهش که بار دوم بدتر از قبل بشه رفتارش😘😘😘😘
نمیدونم ولقعا...از ی طرف عقدم دوس ندارم اینجوری بمونه از ی طرفم حالمو بهم میزنن کاراشون غیر قابل تحم ...
خوب بزرگتر آخرش باید شما بری ولی بدون اینقدر بی سیاست نباش که همیشه مجبور بشی کوتاه بیای ۴ ماه تو عقد یعنی خیلی نابلدی و احتمالا مشکل از همین نابلدی خودته
دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
خوب بزرگتر آخرش باید شما بری ولی بدون اینقدر بی سیاست نباش که همیشه مجبور بشی کوتاه بیای ۴ ماه تو عق ...
خب ی سالو نیمه عقدیم نمیخان هیچ کاری کنن...تحت فشارمون میذارن....دخالت میکنن...همش تیکه میندازن ...ی رسم انجام ندادن....تهمت دزدی هم بم زدن ...اخرشم ک زدم بیرون ب زبون غیر مستقیم رسما بیرونمون کردن منو شوشورو