2821
2789
عنوان

شغل برای تایم بیکاری

761 بازدید | 17 پست

از صبح تا ظهر سر کارم و حقوقم مکفی نیست. چه شغلی رو پیشنهاد میدین که با آورده کم بتونم در تایم بعد از ظهر انجام بدم و به درآمد بالا برسم. از کار برای دیگران مثل در مغازه و آژانس اینا نمیخوام. یه کار تولیدی تو خونه ای خوبه. لطفا کسی میدونه راهنماییم کنه. ❤️🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من شوهرم توشغل ساختمونی درامدش خوبه اگه میتونی پاره وقت کابینت سازی یاطلاسازی یادبگیری برودرامدش خوبه

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

به نظرتون طبیعیه؟! بشه با آورده ی کم و فقط تو یه شیفت کاری به درآمد بالا رسید؟! در حد اسنپ درآمد ...

نه ولی بی هیچم نیست. برا همون نظر خواستم. بالاخره شاید پیشنهاد خوبی بشه و از این اوضاع در بیام.

توی خونه که برای خانمها پاک کردن سبزی وحبوبات و بسته بندی و....

ولی برای آقایون تدریس مجازی در شاد و ایتا .

اگه موتور داری میتونی استفاده کنی برای مغازه دارهاو عذای خوریها و پیتزا فروشیها و..

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز